Tag Archive | "Wayne Rooney"

Tags: , , , , , , , ,

Og vinneren av VM er…


UNIK: TRYG reiseforsikring - uforpliktende sjekk
Verdensmesterskapet er godt i gang, og lag som England og Frankrike har underprestert til de grader. Med Frankrike har det gått langt at Nicolas Anelka har blitt sendt hjem. Det er dette som er morsomt med fotball. Man vet aldri hvem som vinner, eller som andre sier det; Fotballen er rund. Til og med presidenten i Frankrike har grepet inn. Nicolas Sarkozy har bedt sportsministeren Roselyne Bacelot om å forlenge oppholdet sitt i Sør-Afrika. Dette viser at fotballen har mye å si for land rundt om i verden.

Det engelske laget ble pepet av banen etter 0-0 mot Algerie. Da kokte det over for Wayne Rooney, som sa fuck off til lagkaptein Steven Gerrard. Wayne Rooney fikk karakteren 1 etter kampen, noe som viser at spissen fra Manchester United har prestert meget dårlig. Etter at fansen buet mot han skal han ha sagt dette:

Det er alltid flott at egne fans buer mot deg. Det er hva jeg kaller fans.

Han har sagt unnskyld nå, men det er viktig å kunne styre temperamentet i en slik situasjon. For det skal en proffesjonell fotballspiller klare, men selvfølgelig det kan koke over også. Det hadde vært synd om England skulle ryke ut tidlig i VM. England er en nasjon der Tv-ene står på i hvert eneste hjem når det er kamp. Det er ihvertfall ikke langt i fra. Engelske medier klager over at dette VM-laget er det som har ofret minst gjennom tidene. Spillerne blør ikke for drakta, noe som er riktig hvis du tenker kampen mot Algerie.

Vinneren av Verdensmesterskapet i Sør-Afrika tror jeg blir Brasil. Jeg synes at Brasil har vært gode i dette Verdensmesterskapet, og de fortjener nok å vinne. Sven-Göran Eriksson er nesten bombesikker på at gullet går til Brasil. Han sier at for å slå Brasil må du spille nesten perfekt. Det er jeg enig i, Brasil har vært fenomenale, og jeg tror ikke de blir noe dårligere. Jeg gleder meg til å se hvem som kan heve pokalen, og være den stolte vinneren av VM 2010!
Husk Reiseforsikring! Få et uforpliktende tilbud fra TryggVesta, best i test 4 år på rad. Klikk her!

Posted in SportComments (0)

Tags: , , , , , ,

Rooney sjokkert da hun ventet barn


Coleen Rooney ble sjokkert da hun fikk beskjed om at hun ventet barn. Nå, skal Wayne Rooney som spiller for engelske Manchester United bli pappa. Det er bare å håpe på at det blir en fotballstjerne, men de vet ikke enda om det blir gutt eller jente. Moren til Coleen slet med å bli gravid i sin tid, derfor trodde Coleen at hun også kom til å slite. Da er det bare å gratulere familien Rooney.

http://www.seher.no/819244/coleen-rooney-var-livredd-hun-ikke-kunne-bli-gravid

http://www.seher.no/809208/wayne-rooney-blir-pappa

http://www.seher.no/816128/coleen-soler-babymagen

http://www.seher.no/810247/coleen-rooney-bekrefter-at-hun-er-gravid

http://www.seher.no/405666/englands-rikeste

Posted in Nyheter, SportComments (0)