Tag Archive | "Vg"

Tags: , , , , , ,

Idioti?


Jeg leser både på Vg og Dagbladet at Frp vil sende alle asylsøkere ut av landet.

Dette skriver Vg:

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) slakter Frps forslag om å sende alle asylsøkere til Afrika.

Det er kanskje en enkel måte å bli kvitt problemet med økende innvandring til Norge, men jeg mener at dette er feil metode. Jeg mener det er en feil metode, fordi de søker jo om asyl i Norge, og ikke i Afrika? Det er kanskje penger å spare, men om det er den beste metoden, det tror jeg ikke.

Jeg tror heller det er bedre, og minske innvandringen til Norge med å ta i mot færre asylsøkere. Jeg tror det blir mye lettere for Norge, hvis vi tar i mot færre asylsøkere. For å ta et eksempel, kanskje ikke det beste eksempelet men jeg prøver meg. Det er enkelere og holde styr på 2 unger enn 5 unger, så det skulle kanskje være enklere å holde styr på færre asylsøkere også da?

Torsdag denne uken ble det lagt fram ferske tall fra UDI. De viste at antall asylsøknader har økt kraftig, og at tallet ved utgangen av året totalt vil komme opp mot 18.000, noe som vil være rekord.

Skriver Vg.no

18000 asylsøkere er ekstremt mye på kun ett år. Det er mye flere folk enn mange bygder her i landet har, og det sier vel det meste?

Link:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568196

http://www.dagbladet.no/2009/07/11/nyheter/innenriks/politikk/frp/asylpolitikk/7150068/

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568203

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg09/article2810720.ece

Posted in NyheterComments (13)