Tag Archive | "Verste seriemordere"

Tags: , , , , , , , , , ,

De 5 verste seriemorderne gjennom tidene


Det kom ikke som et sjokk at denne gale mannen holder til i U.S.A. Mange seriemordere har hatt U.S.A som tilholdssted. Hva er det som gjør at så mange blir syke i hodet i nettopp U.S.A? Det er en enorm folkebestand der, men er det ene og alene grunnen til antall seriemordere? Jeg tror at de som blir seriemordere har hatt det svært vanskelig i oppveksten, og vil ta hevn for den tapte barndommen. Her bringer jeg dere en liste av de 5 verste seriemorderne gjennom tidene.

Nummer 5
Jeffrey Dahmer Født 1960.
Jeffrey mordet minst 17 menn og gutter mellom 1978 og 1991. De fleste av dem skjedde mellom 1989 og 1991. Mordene hans var grusomme med seksuelle, nekrofilske og kannibalske handlinger. Han var bare 18 år gammel da han utførte sitt første mord. Det mordet skjedde ved at han hadde invitert en venn hjem til seg. Han ville ikke at vennen skulle dra, derfor ble han drept. Jeffrey Dahmer ble dømt til 15 ganger livstid i fengsel.

Nummer 4
Gary Ridgeway Født 1949.
Gary Ridgeway ble kjent som “Green River Killer” fordi han dumpet likene i Green River i Washington. Denne mannen har cirka 90 drap på samvittigheten, men ble «bare» dømt for 48 av dem. Han utnyttet ofrene seksuelt før han drepte dem. Det var enten prostituerte eller folk som bodde på gatene. Han ble i 2003 dømt til 48 livstidsdommer.

Nummer 3
Richard Trenton Chase Født 1950.
Denne mannen drepte seks personer bare på en måned. Han fikk kallenavnet «The Vampire of Sacramento» fordi han drakk opp blodet til sine ofre. Han spiste også deler av ofrene. Kvalmt spør du meg. Åttende mai ble han funnet skyldig i alt seks drap. Han ble dømt til en dødsdom i et gasskammer.

Nummer 2
Gilles de Rais Født 1404
Gilles de Rais var en franskmann. Han torturerte, voldtok og drepte flere hundre barn. Gilles lokket særlig unge blonde gutter til seg. Deretter skal han ha torturert dem til døde. Noen spekulerer i at han drepte så mange som 600 på det meste. Ofrene var mellom 6 og 18 år, og inneholdt begge kjønn.

Nummer 1
Rodney Alcala Født 1943.
Rodney Alcala er en seriemorder som lever den dag i dag. Han har tidligere deltatt i et dating program på tv, noe som gjorde at han kom i kontakt med mange kvinner. Derfor blir han kalt «Dating Game Killer» i amerikanske medier. Man frykter at han kan ha drept inntil 30 folk gjennom tidene. 66-åringen må nok tilbringe resten av sin tid i fengsel, hvis han ikke blir idømt dødsstraff.

Felles for alle disse morderne er at de er sinnssyke i hodet!

Posted in NyheterComments (27)