Tag Archive | "valget 2009"

Tags: , , , , ,

Hvem vinner valget?


I dag er den store dagen hvor valget skal avgjøres. Det er cirka 20 minutter igjen til valglokalene stenger. Det er valgsendinger på diverse tv-kanaler nå, for eksempel på Tv2, og Nrk. Jeg oppfordrer alle til å stemme om du ikke har gjort det. Stem på det partiet du er mest enig med og minst uenig med.

Read the full story

Posted in NyheterComments (1)

Tags: , , ,

Våkn opp sofavelgere!


Nå er det ikke lenge igjen til valget, og du kan være med på å bestemme hvem som skal bli din neste statsminister. Kom dere opp av sofaen, og stem. Det er din fremtid det er snakk om. Vil du ha lavere skatter, eller tenker du mer på miljøet? Bryr du deg mest om lavere skatter bør du nok stemme Høyre, eller Frp. Hvis du er den som bryr deg mest om miljøet bør du kanskje gå for Venstre eller Sosialistisk Venstreparti.

Read the full story

Posted in NyheterComments (10)

Tags: , , , , , , , , ,

Ikke diktator selv om man får i gjennom alt


Jeg mener at man ikke er diktator hvis man sier at man får gjennom alt. Det handler om å sette mål som er mulig og oppnå. Det handler også om å ikke sette seg for mange mål. Samme hvem som kommer i regjeringen så er det løftebrudd på løftebrudd. INGEN og da sier jeg ingen klarer å holde alle løftene sine. Nå har tiden kommet igjen for å oppta tv’en dagen lang med valg-løgnene sine. For all del det er sikkert folk som synes det er interessant, men det gjør ikke jeg. Media kunne kanskje kutta ned litt, og gitt de litt mindre oppmerksomhet? For det er jo det de vil ha.

Det var forresten Erik Solheim, som kom med dette utspillet:

Den som tror man får gjennom alt er diktator.

Her er noen lenker til saken og noen om valget:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=556528

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=556572

Posted in NyheterComments (0)