Tag Archive | "Utøya"

Tags: , , , , , ,

Rettsakkyndige vil tvinge Anders Behring Breivik til innleggelse på sykehus


De to psykiaterne  Agnar Aspaas og Terje Tørrissen vil tvinge Anders Behring Breivik til å legges inn på sykehus. Årsaken til at de to psykiaterne ønsker dette, er at man skal vurdere Breivik sin mentale tilstand. Jeg støtter forslaget til Tørrissen og Aspaas. Det er bare på denne måten at man kan finne ut om Anders Behring Breivik er strafferettslig beregnelig. Personlig tror jeg at Anders Behring Breivik er beregnelig fordi han har planlagt dette i så mange år, og han har vært bevisst på sine handlinger. Han tok for eksempel anabole steroider for å kunne utføre den grusomme handlingen, og lite tyder på at han ikke er beregnelig for å fengsles.

Hadde Anders Behring Breivik utført den samme handlingen i vårt naboland Sverige, så ville vi ha sett et annet utfall. Da hadde Breivik vært i fengsel for flere måneder siden! Om det hadde skjedd i USA, tror jeg også at han ville ha vært fengslet for lengst. Det er ved Dikemark i Asker at Behring Breivik kan bli lagt inn. Hvis sakkyndige personer observerer Anders Behring Breivik vil man få et klart svar på om han er tilregnelig eller ikke. Mest sannsynlig er han det, men man kan aldri si sikkert.

 

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , , ,

Anders Behring Breivik tilbake på Utøya


Massemorderen og massedrapsmannen Anders Behring Breivik har vært tilbake på Utøya hvor drapene på 69 personer skjedde. Noe som ikke kunne skje i Norge har skjedd. At Behring Breivik er tilbake på Utøya er på grunn av etterforskningen av alle drapene han gjorde ute på øya. I dag, lørdag 13.08 har han vært ute på Utøya for å forklare hvordan hver enkelt av de 69 ble drept. Den 32 år gamlle massemorderen Breivik gikk med tau rundt kroppen, og var godt bevoktet. Det var ikke mulig for den menige mann å se Breivik, for han ble skjermet av Politiet.

Rundt klokken 14.00 kom han til kaien ved Utvika i Tyrifjorden. Han ble fraktet ut med båten MS Thorbjørn, og området rundt han ble bevoktet av tungt bevæpnede politmenn. Politiet er nok redd for at Breivik skal klare å rømme. Det hadde vært en skandale uten like for det norske politiet. Et politihelikopter skal også ha fløyet over området Anders Behring Breivik skulle til, på grunn av mulige hevnaksjoner mot ham. Jeg håper inderlig at ingen dreper han, for han fortjener sin straff.  Anders Behring Breivik må ha en svært god hukommelse for han husker hvert enkelt drap.

Da Breivik forklarte hvordan han slaktet ned folk på Utøya filmet Politiet, for å lage en rekonstruksjon som kan legges fram i retten. Mange hadde stoppet for å legge ned blomster ved minnesmerket utenfor Utøya, men lite ante de om at massemorderen Anders Behring Breivik ikke var langt unna. Dette er første gangen den terrorsiktede nordmannen er utenfor fengslet siden han ble tatt for terrorhandlingene mot regjeringskvartalet og Utøya.

Posted in NyheterComments (0)