Tag Archive | "Tv-kanalen max"

Tags: , , , , , ,

Anbefalt TV-program: Pantelånerne i Detroit / Hardcore Pawn


Kjeder du deg grønn i påsken? Da kan vi anbefale TV-programmet Pantelånerne i Detroit. Dette er et amerikansk TV-program som handler om en familieeid pantebutikk i Detroit. I USA blir TV-serien kalt for Hardcore Pawn, og serien debuterte den 16. august i 2010. Under premieren leverte tv-programmet med 2 millioner seere i USA.

Butikken heter American Jewelry og er eid av Les Gold, som er en 60 år gammel mann. I denne serien ender det ofte opp i konflikter siden både datteren og sønnen til Les Gold jobber hos American Jewelry. Det som kanskje er mest interessant med programmet er de stadige konfliktene som skjer blant de som jobber hos American Jewelry. Man kan gjerne si at det er et større fokus på konfliktene enn på hva som kommer inn i butikken. Av og til kommer det svært spesielle gjenstander inn i butikken.

Ønsker du å se dette TV-programmet i Norge, så finner du det på TV-kanalen MAX. Det sendes flere episoder om dagen av Hardcore Pawn / Pantelånerne i Detroit. Hva synes du om Pantelånerne i Detroit?

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Lill-Tove Bergmo driter seg ut


Lill-Tove Bergmo driter seg ut etter uttalelsene hun har kommet med etter at Max annonserte at de skal starte et program hvor 9 ulike kjendiser får muligheten til å vinne 250 000 kroner og en tur til Bahamas. Det hele er et program som handler om poker med ekte penger, noe som ikke er tillatt i Norge.  “Det er kynisk og råttent at kanalen velger å sende dette programmet”, sier hun til dagbladet.no. Nå er det en kjent sak at mange nordmenn trosser dette forbudet, og spiller poker, casino og odds på nettet. Det er ikke lenge siden pokernettverket Entraction valgte å stenge for blant annet norske spillere.
Tidligere håndballspiller Kjersti Grini (40), komiker Jonna Støme (33), artist Rein Alexander (39) og eksfotballproff André Bergdølmo (40) er blant de ni kjendisene som blir å se med pokerfjes utover høsten. Isabella Martinsen som er en av de som skal være med på programmet har aldri spilt poker før, og sier at det har vært litt vanskeligere å lære seg poker enn hva hun trodde. Poker er et spill hvor det handler mye om ferdigheter, men også om flaks. For å bli en god pokerspiller bør du lære deg å regne med statistikk. Folk som kan dette, egner seg bedre til å spille poker.
Programmet ble spilt inn på relativt kort tid, bare på en uke i september. Vinneren av dette programmet får en tur til Bahamas hvor han eller hun får være med på en av verdens største pokerturneringer. Det skal også være en såkalt realitydel i programmet, som viser deltakerne utenom pokerbordet. Lill-Tove Bergmo driter seg kraftig ut i denne saken, og sier at det er råttent og kynisk at kanalen velger å sende dette programmet. Denne Bergmo burde komme seg ned på bakken og innse realitetene i verden. Å spille om penger er en hverdagslig ting for oss nordmenn.
Det er ingen problemer med at Max sender dette programmet. Kanalen sender fra England hvor det ikke er restriksjoner på poker via nettet eller live. Programmet «Norske Ess» anser TvNorge som god underholdning, noe jeg er fullstendig enig i. Det er ingenting galt med å sende et program som omhandler poker!
.

Posted in NyheterComments (0)