Tag Archive | "Tjene penger med spørreundersøkelser"

Tags: , , , , , ,

Tjene penger på nett med betalte spørreundersøkelser


Er du ute etter en legitim måte å tjene penger på nettet? Kanskje du vil ha litt ekstra lommepenger. Eller kanskje du trenger penger til å betale regninger. Uansett kan det å få betalt for å fylle ut enkle undersøkelser være en morsom måte å tjene litt ekstra penger på.
Når du velger å utføre undersøkelsene velger du fritt selv. Hver gang du har noen få minutter – eller noen få timer til overs, kan du tjene penger. Det er lett også. Når du har registrert deg med de riktige selskapene, er alt du trenger å gjøre sjekke e-posten og plukke de beste undersøkelsene, og du er i gang med å tjene penger.

Og hvis du lurer på hvorfor noen skulle bry seg om din mening, les videre. Det er en grunn til at du kan tjene penger med undersøkelser:
Utallige selskaper, inkludert de større internasjonale selskaper, er desperate og prøver å finne ut hva forbrukerne ønsker. Og de er villige til å betale en liten slant med penger for markedsundersøkelser.  Men de har fortsatt et problem. Hvordan kan de knytte til seg deg, forbrukeren? Det er ikke alltid så lett, så de leier såkalte surveyselskaper for å hjelpe dem å finne ut hva folk tenker om ulike produkter og hva de vil  mest sannsynlig kjøpe i fremtiden. De ønsker også å vite hva som skal til for at folk kjøper produktet deres.

Hvis du registrerer deg vil du bli en del av de som tjener penger på nettet. Det finnes mange muligheter for å tjene penger på nettet.
Det er virkelig kult. Det kan hende du har sjansen til å finne ut om nye produkter lenge før de faktisk blir tilgjengelige i butikkene. Du kan komme til å spille videospill som ikke engang er sluppet på markedet ennå med å delta i markedsundersøkelser. Og det beste …. du får betalt for din «innsats.» Grunnen til at firmaer velger å bruke denne metoden er at markedsundersøkelser hvor man spør forbrukerne er den raskeste og enkleste måten for et selskap å få informasjon og tilbakemelding de trenger. Det er billigere (og mer effektivt) for bedrifter enn mange andre former for markedsundersøkelser.

Så undersøkelser kan være avgjørende for selskapets overlevelse. Og de vet det og er villige til å betale for det. Så hvorfor ikke la dem betale deg?
Nå lurer du sikkert på hvordan du tar kontakt med de store selskapene og får betalt for å dele din mening?
Alt du trenger å gjøre er å finne de rette undersøkelsene. Og den enkleste måten å gjøre det på, er å bli medlem på en nettside som spesialiserer seg på å hjelpe forbrukere som deg og meg å koble opp med undersøkelser som betaler penger.
Vi har søkt på internett og fant ut hva vi mener er de beste nettstedene for online undersøkelser. I motsetning til mange andre undersøkelsen nettsteder der ute, det er en gratis tjeneste. Ikke bare det, men de har også spesialisert seg i å koble deg med undersøkelser som faktisk betaler.

Ofte stilte spørsmål:
Er det vanskelig å tjene penger på nett med undersøkelser?
Ikke i det hele tatt. Du trenger bare å kunne svare på noen enkle spørsmål og fylle ut noen detaljer, og du er klar til å tjene en fin liten ekstrainntekt.
Hvordan velger jeg riktig nettside for undersøkelser?
Start med å bli med på en nettside som gir deg bra betalt for spørreundersøkelsene. Tross alt, hvor mye du kan tjene avhenger av hvilken undersøkelsenettside du registrerer deg på. Noen av disse nettstedene vil betale deg penger hver gang du fyller ut en undersøkelse, mens andre bruker mer av en konkurransetilnærming, og tilbyr kontanter og premietrekninger til de som fyller ut sine undersøkelser.
Nettstedene som vi anbefaler vil hjelpe deg å finne undersøkelser som betaler ekte penger for undersøkelser. Mange andre nettsteder vil sende deg undersøkelser som tilbyr premier og poeng, så du må være forsiktig. Dessuten er det mange av disse utenlandske sidene som ikke er til å stole på. Det er veldig lett å bli svindlet.
Uansett hvilket nettsted du velger å registrere deg for, fungerer på samme måte. Du forteller dem din grunnleggende informasjon, og så begynner de å sende deg undersøkelser når de blir tilgjengelige.

Hvordan vil dette fungere?
Først må du bli medlem på en nettside som sender ut undersøkelser. Eksempler på slike nettsider er Triaba Panelet og Start Panelet.
Betaler alle selskapene kontant?
Nei det gjør de ikke. Det er smartest å rette seg mot de selskapene som betaler ut kontant, slik som Triaba Panelet og Start Panelet.
Hvor mye kan jeg tjene?
Beløpet du får for hver undersøkelse eller markedsundersøkelser mosjon varierer fra undersøkelse til undersøke, og det avhenger av hvor mye tid hver enkelt vil ha av deg. Gjennomsnittet ligger på 5-30 kroner per undersøkelse.
Kan jeg svare på spørreundersøkelser når som helst?
Ja, det kan du. Du bør imidlertid vite at du vanligvis konkurrerer med andre som tar undersøkelser. Hver undersøkelse trenger bare å bli besvart av et gitt antall mennesker og de sender ofte undersøkelse til flere enn det som er nødvendig for å sikre at de får nok svar. Jo før du kan fullføre hver enkelt og sende den tilbake, jo bedre – og jo raskere vil du tjene penger.
Er det noe annet jeg trenger å vite?
Sørg for at du setter opp en ny e-postkonto når du skal gjennomgå spørreundersøkelser på nettet.Tross alt, vil du få mange e-poster til å pløye gjennom, og du ikke vil ha dem alle til å komme inn i din vanlige e-post. På den måten slipper du å lete for å  finne dine personlige e-poster.
Likte du denne artikkelen liker du kanskje disse også:

Hvordan tjene penger på nett med blogging

Hvordan tjene penger med Google Adsense

Posted in Tjene Penger OnlineComments (4)