Tag Archive | "Tjene penger med plus500.no"

Tags: , , , , , , , , ,

Investere i gull når verdensøkonomien går dårlig


Nå som verdensøkonomien går dårlig kan det være en smart idé å investere i gull. Hver gang verdensøkonomien går dårlig, så holder gull seg i verdi. Ofte stiger gullprisene når økonomien rundt om i verden er dårlig. Det finnes mange muligheter til å tjene penger på gull. Det er en svært høy gullpris for tiden, og ingenting tilsier at gullprisen skal gå ned med det første. Gullbrev.no er en tjeneste hvor du selge ditt gull kjapt og enkelt. Prisen du får hos Gullbrev.no er i følge VG den beste på markedet. Selg ditt gull hos Gullbrev.no, så er du garantert en god pris!

Nettsiden Pluss500.no er en tjeneste hvor du kan investere i gull. Hvis du kjøper gull hos Pluss500.no, så kjøper du ikke fysisk gull, men psykisk gull. Det kan faktisk være like lurt å investere i gull som ikke er fysisk, og da slipper du å være redd for at noen stjeler gullet ditt. Hos Pluss500.no kan du sette inn penger med Paypal, bankoverføring eller kredittkort. Det er mange muligheter når du skal investere i gull, og Pluss500.no er bare en av mange tjenester.

Etoro.com er en annen nettside som tilbyr kjøp og salg av gull. Dette er en nettside hvor du handler psykisk gull. Hos Etoro er det ikke vanskelig å kjøpe gull, og det finnes mange muligheter for å sette inn penger der. Ønsker du å investere i aksjer, valuta eller sølv, så er det muligheter for dette også hos Etoro.com. Denne nettsiden har vært på markedet siden 2007. Når du har opprettet en konto hos Etoro kan du velge å følge de beste traderne, og kopiere disse. Hvis du kopierer de beste investorene, trenger du ikke å gjøre så mye selv.

Posted in Tjene Penger OnlineComments (0)