Tag Archive | "tips til poker"

Tags: , , , , , , , , ,

Å Spille nettpoker er gøy


Mange nordmenn har nok fått øynene opp for nettpoker, men dessverre er ikke det lov i Norge. Det er likevel mulig å spille online poker, selv om det ikke er tillatt i Norge. Når du skal spille poker på nett er det viktig at du velger den riktige siden å spille på. Betsson Poker tilbyr for eksempel opptil 2000 dollar i bonus om man gjør sitt førsteinnskudd. Det kjente spillselskapet Unibet tilbyr en startbonus på 500 euro, som tilsvarer omtrent 4000 norske kroner med dagens kurs.

Mange nordmenn lever av å spille poker på nett. Online poker er for noen tidsfordriv og underholdning, men for mange andre er det alvor. Pokerindustrien omsetter for flere milliarder i året, og da tyder det på at poker er populært. Det mest populære pokerspillet, som de fleste spiller er Texas holdem Poker. Noen sier at sjansen for å vinne er større om man spiller Texas Holdem Poker, fordi det er her nybegynnerne befinner seg. Når du skal spille Texas Holdem Poker må du velge mellom no-limit, fixed-limit og pot-limit. I begynnelsen kan det være lurt å spille på et bord der innsatsen ikke er så høy.

Omaha Poker er et pokerspill hvor du benytter fire kort. Omaha Poker er ikke så ulikt Texas Holdem Poker. En klar forskjell er for eksempel at man har fire kort på handen, mens i Holdem har man to kort på handen. Når man spiller Omaha Poker er det maksimalt 10 som kan være på bordet samtidig. Som sagt, så anbefales det å begynne med Texas Holdem Poker om du skal spille for første gang.

Relatert artikkel: Norsk tipping starter med casino 

Posted in Alt muligComments (0)