Tag Archive | "tips til kredittkort"

Tags: , , , , , , , , ,

Flexi Visa kredittkort for rabatter og bonuser


Det florerer med reklame for kredittkort på TV-skjermer, nettaviser, aviser og overalt hvor du finner reklame. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i løpet av 2012 kan vi i Nyhetsbloggen anbefale kredittkortet Flexi Visa. Dette er et kredittkort for deg som ønsker billigere bensin, billigere elektronikk eller billigere klær. Flexi Visa har en rekke bonuskategorier, som du kan velge i mellom. Dette er med på å gi deg en rekke valg å velge mellom

Hva er fordelene med Flexi Visa Kredittkort

For å finne ut litt mer om Flexi Visa Kredittkort tok vi en tur innom denne lenken: http://www.tipstilkredittkort.com/flexi-visa-kredittkort hvor vi fant en god del informasjon om dette kredittkortet. Man kan for eksempel få en kredittgrense på opptil 100. 000 kroner i følge nettsiden Tipstilkredittkort.com. I følge nettsiden kan man også få inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette vil si at du slipper å måtte betale renter på de første 50 dagene. Da kan du vente med å betale regningen i 50 dager, før det påløper rente på beløpet du skylder den som har sendt ut kredittkortet.

Med Flexi Visa sitt kredittkort får man 4 % bonus når man skal ut å fly. Dette er et kredittkort for alle, fordi man får bonus eller rabatt på nesten hva som helst.

Du bør ha flere enn ett kredittkort


Noe annet som kan være verdt å tenke på er at du bør ha flere kredittkort. I følge denne artikkelen: www.tipstilkredittkort.com/du-bor-ha-flere-kredittkort/ så bør du ha flere kredittkort. Grunnen til at man bør ha flere kredittkort er at det gjør faren mindre om du skulle miste det ene kredittkortet. En annen fordel med å ha flere kredittkort er at de ulike kredittkortene har ulike fordeler.

 

Posted in Alt muligComments (1)

Tags: , , , , , , ,

Kredittkortanbefaling av Shell Mastercard


Mange nordmenn er i disse dager på utkikk etter et kredittkort som gir deg billigere bensin og diesel. Med en pris på nesten 15 kroner literen har mange nordmenn sett seg lei av å betale mer enn hva man behøver. Derfor har flere og flere tatt i bruk kredittkortet Shell Mastercard for å spare penger når man fyller enten bensin eller diesel. Hvis man er vant til å bruke bilen mye, så kan det lønne seg å ta i bruk et kredittkort for billigere bensin. Shell Mastercard er et slikt kredittkort. Det spesielle med Shell Mastercard er at du får 40 øre per liter drivstoff du fyller. Om man er en flittig bruker av bil, så kan du fort spare noen tusenlapper i året på å ta i bruk et kredittkort for billigere bensin.

Når man har gått til anskaffelse av Shell Mastercard kan du nyte en rekker fordeler. Man kan for eksempel ha inntil 75.000 kroner i kreditt, og hvis det ikke skulle være nok, så er det trolig også mulig å diskutere fram en annen avtale. Når du foretar et kjøp med Shell Mastercard, så mottar du en Trumf-bonus på 1 % over hele verden. Dette gjelder alle kjøp. I følge nettsidene til Shell Mastercard, så kan man bruke kredittkortet på over 23 millioner steder i hele verden.

Det er Ikano Bank som står bak Shell sitt kredittkort. Ikano Bank står også bak mange andre kredittkort, og de har flere ganger stukket av med jeve priser. Fordelen med å benytte et kredittkort som er levert av Ikano Bank er at denne banken inngår avtaler med de fleste store kjedene innen elektronikk, møbler, hage og mote. Dette gjør at du som kunde får de beste avtalene som er tilgjengelig på markedet. Ikano Bank skreddersyr finansieringsløsninger for sine kunder, som gjør det mye bedre og enklere for deg.

Klikk her for å lese mer om Shell Mastercard kredittkort, og samtidig lær hvordan du får den beste rabatten når du fyller bensin. 

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , ,

Hva er et kredittkort?


Mange lurer kanskje på hva man skal si at et kredittkort er, og enkelt forklart er det en betalingsløsning, akkurat som dine kontanter. Forskjellen er at du handler på kreditt når du bruker et kredittkort for dine kjøp av varer og tjenester. Hver måned mottar du som oftest en regning fra kredittkortselskapet. Noen ganger kan du velge hvor mange ganger du ønsker å betale i året. Det som pleier å virke best er å motta en regning for det du har betalt hver måned.

Et kredittkort har vært tilgjengelig i lang tid, men det er først på 2000-tallet at nordmenn har oppdaget denne geniale betalingstjenesten. Det første kredittkortet kunne man finne allerede på begynnelsen av 1900-tallet i USA. Det var Henry Ford som ga folk muligheten til å kjøpe bil, og det er nok det som beskrives som det første kredittkortet.

I dag har mye forandret seg siden tidlig på 1900-tallet, og dagens kredittkort er som oftest et plastkort. På dagens kredittkortmarked finner man en rekke kredittkort som tilbyr billigere bensin. Beste bensinkort for billigere bensin kan man gjerne si er Shell Mastercard. Dette kredittkortet gir deg 40 øre rabatt per liter bensin eller diesel du fyller.Når du bruker Shell Mastercard må du huske på at rabatten bare gjelder Shell sine bensinstasjoner. I mange tester scorer Shell Mastercard svært høyt, og det er ikke uten grunn.

Hvis du ønsker å lese mer om hva som er det beste bensinkortet for billigere bensin, så anbefaler vi deg å klikke her, og ta en titt på Kredittkortguide.com. 

Posted in Alt muligComments (0)