Tag Archive | "terrorister i Norge"

Tags: , , , , ,

Jeg ser ikke problemet i denne saken!


Hva er det egentlig som er problemet i denne saken? Tv2 skryter av å ha avslørt at USA drev med systematisk overvåkning av nordmenn. Jeg ser ikke problemet i denne saken, for å være helt ærlig. USA drev systematisk overvåkning av nordmenn, som har blitt oppfattet som mistenkelige, eller har drevet mistenkelig aktivitet.

Jeg synes det er viktig at noen tar på seg denne jobben. For terrortrusselen rundt om i verden blir ikke mindre med tiden som kommer. Radikale idioter vil det alltid være i framtiden her på kloden, og det er et stort problem vi må leve med. Terrortrusselen vil nok ikke bli mindre i framtiden, heller tvert i mot. Derfor synes jeg det er viktig at noen tar på seg oppgaven i å overvåke mistenkelig personer.

For alt vi vet kan disse nordmennene være radikale islamister som har norsk statsborgerskap. For jeg tviler på at det er flere hundre nordmenn som blir oppfattet som mistenkelige. Derfor må nok dette inkludere utlendinger med norsk statsborgerskap. Men man skal heller ikke se bort i fra at norske statsborgere kan utføre terrorhandlinger, selv om sannsynligheten for det er atskillig mye mindre.

Kan noen fortelle meg hva det er Tv2nyhetene har avslørt? At noen mistenkelige nordmenn har blitt overvåket av PST? At USA sitter på informasjon om mistenkelige personer, som muligens kan utføre terrorhandlinger, er etter mitt syn helt greit!

Posted in NyheterComments (23)

Tags: , , , , , , , ,

Islam er en idiotisk og farlig religion!


Det er rett og slett en skam at ikke andre aviser trykte de såkalte karikaturtegningene av Muhammad. Da tegningene ble publisert i Dagbladet for første gang tenkte jeg;»Hvorfor publiserer ikke de andre norske avisene også disse tegningene?». Hvorfor kunne ikke Verdens Gang, Aftenposten, Adressavisen, Bergens Tidene, Nordlys, Vårt Land, Stavanger Aftenblad også videre publisere disse tegningene? Det ville jo være mye enklere om alle avisene publiserte Muhammad-karikaturene samtidig! Skammelig at norske redaktører var for pinglete til å publisere noen tegninger.

At en av verdens største religioner ikke klarer å følge etter verdensutviklingen, er rett og slett dems egen feil. De tviholder på historier som er skrevet ned for mange tusener av år siden. Islam må virkelig tilpasse seg verden, og se at terrorisme ikke løser noe. Terroristene kan etter mitt syn brenne i helvete. Når jeg tar så sterke ord som dette i min munn, kan jeg nok forvente å få en illsint terrorist på døra, men det får vel bare være så.

Islam må lære seg om andre kulturer og religioner. På den måten kan folket forstå oss nordmenn, svensker, dansker og finner mye bedre. Kunnskap om kultur og religion tror jeg er veien å gå. Vi må også prøve å utslette taliban, og dets ledere. Slik tror jeg at land i Midt-Østen kan få det mye bedre, og få mye mer forståelse for oss i vesten. Mange av de unge islamistene driter i religionen sin, og synes den er latterlig. Det synes jeg er bra! Jeg har for eksempel en venn som ikke bryr seg om alle de hersens reglene innenfor islam. Som for eksempel at man ikke kan spise gris. Latterlig at man ikke kan spise gris, men så er det islam også da!

    Merk dere at alle rasistiske kommentarer blir slettet uten forvarsel

.

Posted in NyheterComments (6)

Tags: , , , ,

For min del kunne Krekar blitt skutt!


Jeg kjenner at jeg blir irritert når advokat Brynjar Meling uttaler at han vurderer en anmeldelse etter at boken «Med mandat til å drepe» kom ut denne uken. Brynjar Meling er en mygg, eller en plage som vi ikke ønsker her i Norge. Akkurat slik som denne Mullah Krekar, også er. En terrorist som Krekar, hører ikke hjemme her i Norge.

For min del kunne Krekar vært skutt av disse snikskytterne som har skrevet bok om sitt liv i Afghanistan som morder. Brynjar Meling burde skamme seg over at han hjelper en terrorist som Krekar. Men det er vel det advokatene tjener penger på? Å hjelpe mordere, terrorister og andre idioter.

Hva Norge tenkte på når Krekar fikk oppholdstillatelse er ikke godt å si, men den som innvilget den, skulle vært hengt ut til spott og spe. Send Krekar og Brynjar Meling på det første flyet til Irak, så får vi se hvordan det går med dem. Helt utrolig at denne mannen har bodde i Norge i totalt 19 år. Han skulle aldri ha fått satt foten sin i Norge, spør du meg!

Posted in NyheterComments (16)

Tags: , , , , , , ,

Blir vel et terrorangrep i Norge snart!


Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!
Det er vel ikke lenge før det blir et terrorangrep i Norge nå, etter at vi har «importert» disse muslimene fra Midtøsten. Det er skremmende at terrorister som hører hjemme i Midtøsten blir pågrepet i Norge for å ha planlagt terrorangrep. Dette er prisen Norge må betale for at Jens Stoltenberg og co har skaffet oss alle disse utlendingene i landet. Det neste blir vel at en bombe eksploderer midt på Karl Johans gate eller på et tog. De tre terrorsiktede skal i følge Vg være fra Irak, Usbekistan og en fra Kashakstan eller Kina. Den ene av dem er til og med norsk statsborger! Det skulle vært forbudt å bli norsk statsborger for folk fra Midtøsten. For meg vil de alltid være irakere, pakistanere eller iranere.

Det beste ville nå vært å få disse terroristjævlene utlevert til USA. For der kommer de til å få en lengre straff enn i Norge. Her i Norge elsker vi å gi kriminelle lave straffer, slik at de raskt kan komme seg ut av fengslet for å gjøre kriminelle handlinger igjen. Det er for meg uforståelig hvorfor disse terroristene vil ødelegge for vanlige folk, med å sprenge seg selv eller andre i luften. Det er alt for mange som ofrer livene sine for disse idiotiske terroristene med å sprenge seg selv i luften.

Kampen mot terror er på langt nær vunnet, det kommer den sikkert aldri til å bli heller. Snarere tvert i mot tror jeg. Det blir nok mer og mer av disse terroristene. Du finner de i Russland, Midtøsten og ellers rundt om i verden. Vi må nok bare leve med at det finnes terrorister i verden.

Posted in NyheterComments (41)