Tag Archive | "Terje Riis-Johansen"

Tags: , , , , , , ,

Regjeringen har sveket folket!


Regjeringen har bestemt at det skal gå en enorm mast gjennom Hardangervidda. Det er skandaløst at en regjering som skal være miljøvennlig velger å gjør dette. Kraftlinja er hele 92,3 kilometer lang, og da sier det seg selv at det vil ødelegge naturen. Dette vil skape store problemer for dyrelivet, og naturen blir utskjemt av disse stygge mastene. Det er ren vandalisme at regjeringen har godtatt dette. Rett og slett latterlig!

Fjellrypa Lagopus muts er en av artene som er truet på grunn av denne kraftlinjen. Villreinen er en annen dyreart som er truet. Den risikerer at beiteområdene blir ødelagt. Vil regjeringen virkelig utrydde noen arter i verstefall?

Sosialistisk Venstreparti prøver å være et miljøparti, men har sviktet stort i denne saken. Forhåpentligvis kommer SV under sperregrensen ved neste valg. Og hvis Senterpartiet hadde fulgt etter ville det vært som en våt drøm. Den rødgrønne regjeringen bør høre på folket, og ikke bare høre på seg selv. Folket har vært rasende etter at det ble bestemt at mastene skal bygges, og det er det god grunn til!

Jeg skjønner godt at kommunene som berøres av kraftlinjen er irriterte. Det har de all grunn til å være, for regjeringen har sveket folket, kommunene og hele verden. For turister vil ikke like disse mastene. Man kan ikke ødelegge et slik land på denne måten. Regjeringen tenker ikke langsiktig når de har planlagt en gigantisk kraftlinje gjennom Hardangervidda.

Dette har svekket regjeringen kraftig, og kanskje vil denne saken føre til et regjeringsbytte ved neste valg. Det hadde vært fantastisk om Høyre hadde stått alene som det vinnende partiet ved neste valg. Da hadde jeg og mange andre jublet ihvertfall!

Jeg anbefaler alle sammen å besøke nettsiden Stoppkraftlinja.no

Link til Stoppkraftlinja: Trykk her for å komme til Stoppkraftlinja.no

Posted in NyheterComments (17)

Tags: , , , , , , ,

Riis-Johansen, trekk deg!


Betway dobler ditt innskudd! Ta del av en fantastisk bonus i et norsk casino – klikk her for å besøke Betway i dag
Det kommer nå frem at opposisjonen og Stortinget reiser et mistillitsforslag mot nåværende olje- og energiminister Terje Riis-Johansen. Det er partiene FRP, KRF, Høyre og Venstre som fremmer kravet om at Riis-Johansen må trekke seg. Dette er heller ikke første gangen han tabber seg ut. Det gjorde han i 2007 også, da han mottok hele 500 000 kroner i støtte fra Innovasjon Norge. Dette føyer seg inn i rekken over statsråder som har gjort en udugelig jobb.

Det er like mye Jens Stoltenberg som Terje Riis-Johansen sin skyld. For Stoltenberg lovte i nyttårstalen sin i 2007 at innen 2014 skulle Co2-rensing være på plass. Det er nok lett for Stoltenberg å la en statsråd få skylden. For det er mye enklere å bytte statsråd enn å bytte statsminister. Jeg er svært skuffet over at regjeringen har brutt løftet de ga for tre år siden. Nok en gang har regjeringen brutt et løfte, og det begynner å hope seg opp med brutte løfter nå.

Den rød-grønne regjeringen mistet den lille respekten de hadde for min del. Jeg håper at folket får opp øynene, og ser hvordan denne regjeringen gjør tabber gang på gang. Det vil vel vise seg ved neste valg om folk har fått med seg hva som egentlig skjer her i landet. For en regjering som ikke gjør jobben sin, bør ikke bli valgt inn til neste stortingsvalg.

Posted in NyheterComments (0)