Tag Archive | "Tabber i politikken"

Tags: , , , , , , ,

Kristin Halvorsen har tabbet seg ut, ga 700 000 uten søknad


Den tidligere lederen i Sosialistisk Venstreparti Kristin Halvorsen har kommet i søkelyset etter at hun gå 700. 000 norske kroner til Eddi Eidsvågs Pøbelprosjekt. Denne skandalen i SV føyer seg inn i rekken av skandaler som har hendt i norsk politikk de seneste månedene/årene. Nyheter om at politikere har tabbet seg ut er ikke vanskelig å finne om man foretar et søk på nettet.
Her er noen av sakene vi i Nyhetsbloggen har skrevet om:

KrFU-leder Emil Andre Erstad vil nekte voldtatte kvinner abort

Per Sandberg driter seg ut som vanlig

Stortingspolitiker fra Frp anmeldt for sex-trakassering

Kvalmingen Bård Hoksrud fra Frp tatt for sex-kjøp

Nå nylig har vi også hendelsen om Audun Lysbakken som skal ha delt ut penger til folk i sine egne rekker, uten at de har søkt om den. Nå spørs det om Sosialistisk Venstreparti klarer å reise seg igjen etter alt som har kommet ut i media. Vi i Nyhetsbloggen tror neppe at partiet kan komme mye høyere enn 5 % ved neste valg på grunn av denne hendelsen.

Det var Pøbelprosjekt AS som fikk de omstridte pengene «fra» Kristin Halvorsen på vegne av Staten. Selskapet Pøbelprosjekt AS jobber med at ungdom skal komme ut i arbeid om de har falt ut av den videregående skolen. Sant skal sies at Pøbelprosjekt AS jobber med en viktig sak, men det er enda viktigere at ting blir gjort riktig, hvis ikke vil skattebetalerne (du og meg) føle at vi blir sveket.

 

Posted in NyheterComments (0)