Tag Archive | "Sv"

Tags: , , , , , , ,

Kristin Halvorsen har tabbet seg ut, ga 700 000 uten søknad


Den tidligere lederen i Sosialistisk Venstreparti Kristin Halvorsen har kommet i søkelyset etter at hun gå 700. 000 norske kroner til Eddi Eidsvågs Pøbelprosjekt. Denne skandalen i SV føyer seg inn i rekken av skandaler som har hendt i norsk politikk de seneste månedene/årene. Nyheter om at politikere har tabbet seg ut er ikke vanskelig å finne om man foretar et søk på nettet.
Her er noen av sakene vi i Nyhetsbloggen har skrevet om:

KrFU-leder Emil Andre Erstad vil nekte voldtatte kvinner abort

Per Sandberg driter seg ut som vanlig

Stortingspolitiker fra Frp anmeldt for sex-trakassering

Kvalmingen Bård Hoksrud fra Frp tatt for sex-kjøp

Nå nylig har vi også hendelsen om Audun Lysbakken som skal ha delt ut penger til folk i sine egne rekker, uten at de har søkt om den. Nå spørs det om Sosialistisk Venstreparti klarer å reise seg igjen etter alt som har kommet ut i media. Vi i Nyhetsbloggen tror neppe at partiet kan komme mye høyere enn 5 % ved neste valg på grunn av denne hendelsen.

Det var Pøbelprosjekt AS som fikk de omstridte pengene «fra» Kristin Halvorsen på vegne av Staten. Selskapet Pøbelprosjekt AS jobber med at ungdom skal komme ut i arbeid om de har falt ut av den videregående skolen. Sant skal sies at Pøbelprosjekt AS jobber med en viktig sak, men det er enda viktigere at ting blir gjort riktig, hvis ikke vil skattebetalerne (du og meg) føle at vi blir sveket.

 

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Ikke diktator selv om man får i gjennom alt


Jeg mener at man ikke er diktator hvis man sier at man får gjennom alt. Det handler om å sette mål som er mulig og oppnå. Det handler også om å ikke sette seg for mange mål. Samme hvem som kommer i regjeringen så er det løftebrudd på løftebrudd. INGEN og da sier jeg ingen klarer å holde alle løftene sine. Nå har tiden kommet igjen for å oppta tv’en dagen lang med valg-løgnene sine. For all del det er sikkert folk som synes det er interessant, men det gjør ikke jeg. Media kunne kanskje kutta ned litt, og gitt de litt mindre oppmerksomhet? For det er jo det de vil ha.

Det var forresten Erik Solheim, som kom med dette utspillet:

Den som tror man får gjennom alt er diktator.

Her er noen lenker til saken og noen om valget:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=556528

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=556572

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Latterlige forslag/utspill


Jeg leser at Frp er det partiet som får mest oppmerksomhet i agurktiden. Jeg tror dette fører til at de får bedre oppslutning, og flere stemmer. Frp har hatt flere latterlige utspill, og derfor kommer de mye i media.

Antall artikler i perioden 15/6 – 15/7

Frp: 10.668
Ap: 6.418
Sp: 6.318
H: 5.646
Krf: 4.579
V: 3.056
Sv: 2.721

En undersøkelse som medieanalysebyrået Retriever har gjort for VG Nett viser at at Frp er nevnt i over 10.650 nyhetssaker i papiraviser, nettaviser og etermedier i løpet av én måned mellom 15. juni og 15. juli.

Frp knuser Ap, med cirka 4000 omtaler flere enn Arbeiderpartiet. Jeg tror de andre partiene ligger på latsiden i ferien, og det utnytter Frp. Hvis Frp fortsetter å komme med dumme utspill, vil de nok toppe denne statistikken fortsatt.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=563987

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=564317

Posted in NyheterComments (1)