Tag Archive | "Spaniareiser"

Tags: , , ,

Reise til Alicante i Spania


Kunne du tenke deg å reise til Alicante i Spania? Det er du nok ikke alene om. Det har bodd mennesker i denne byen i over 1000 år, og det er en turistperle du neppe vil glemme. I følge www.spaniareise.com kan man studere spansk i Alicante, og det må da være noe for en hver? Man kan reise til Alicante i Spania med en rekke flyselskaper i Norge, så man trenger ikke å bekymre seg for reisetilbudet.

Alicante er en undervurdert by som du burde besøke i løpet av ditt liv. Her er hva Spaniareise.com anbefaler deg å gjøre om du skal reise til Spania:

  • Du kan besøke Santa Barbara-slottet
  • Besøke Mundomar-akvariet for en litt annerledes opplevelse
  • Du kan slikke sol på Poniente Beach
  • Man kan utforske grottene i Canalobre

Dette er bare en liten liste over ting du kan gjøre i Alicante. Om du skal reise til Alicante i Spania, så anbefaler vi i Nyhetsbloggen at du leser deg opp om Alicante før du skal reise til Alicante. Da vil du kunne finne ut hva som er verdt å få med seg i denne fantastiske byen.

Om du skal reise til Spania og Alicante, så er Explanada d´Espanya en plass du må besøke. Dette er den kjente promenaden i Alicante, og kan vanskelig beskrives med ord. El Barrio også kalt gamlebyen er en plass du må besøke i Alicante. Er du interessert i stilige byggverk vil du nok bli imponert når du kommer til El Barrio. Mange bygårder i El Barrio har blitt renovert, og da har de blitt renovert i den klassiske gamle stilen. Det er mange smug du kan utforske om du tar turen innom gamlebyen i Alicante.

Ønsker du å lese flere reisetips? Sjekk ut dette innlegget: Feriereise til Tenerife eller Gran Canaria

Her er et bilde fra Alicante i Spania:

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , , ,

Forbudt å bade før klokken 11 i Benalmádena på sørkysten av Spania


Politikere i Benalmádena som ligger på Costa del Sol ønsker å innføre badeforbud før klokken 11. Ikke nok med det, politikerne vil også ha bort solsengene og håndklærne. Årsaken til at politikerne ønsker å innføre badeforbud før klokken 11 er at kommunen skal få tid til å gjøre stranden klar med traktorer. Det vil trolig også bli innført et forbud mot parasoller ved vannkanten. Solsenger vil heller ikke bli tillatt melder ABC Nyheter.

Hvis det viser seg at dette blir vedtatt, så vil nok ikke plassen bli like populært blant badeturister. Mange vil kanskje velge å reise til Kroatia isteden for Spania, om slike regler skal bli innført andre plasser også. Det positive er jo at kommunen ønsker å klargjøre stranden for badeløvene, og at det derfor blir forbudt å bade før klokken 11. I praksis vil nok ikke så mange bry seg om denne loven.

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , ,

Feriereise til Tenerife eller Gran Canaria?


Mange nordmenn drar til varmere strøk når kong vinter inntar landet. Det desidert mest populære turmålet blant nordmenn om vinteren er Kanariøyene. Når man skal reise til Kanariøyene er det likevel flere øyer å velge mellom. Det mange lurer på da, er hvor man skal reise. Man kan for eksempel reise til den idylliske øya Gran Canaria eller naturskjønne Tenerife. Hvorfor man skal velge Tenerife eller Gran Canaria kommer helt an på en selv. Begge disse to øyene kan tilby naturskjønne opplevelser som du neppe vil glemme med det første.

Fuerteventura som hører til Kanariøyene er en øy som er populær for surfere. Fuerteventura er en relativt liten øy når man tenker på befolkningstall, da det bor bare omtrent 100 000 på øya. Hvis man ser på hvor stor øya er i kvadratmeter, så er det den andre største øya tilhørende Kanariøyene etter Tenerife.

En grunn til at mange velger å feriere på Tenerife er de fantastiske strendene. Tenerife er den største øyene av Kanariøyene, og er den nest største øya i Spania. Hvis du skal på feriereise til Tenerife bør du vurdere å ta en tur opp til fjellet Teide. Dette er verdens tredje største vulkan, og vil gi deg en opplevelse du neppe vil glemme.

Et annet feriemål som er populært blant nordmenn er Alicante. Byen Alicante ligger på fastlandet av Spania, og har en rekke vakre strender. Sjansen for å treffe på nordmenn i Alicante er relativt stor, for Alicante er svært populært blant oss nordmenn. Det er ikke uten grunn at Alicante er en av de byene som vokser raskest i Spania. Spaniareiser har bare blitt mer og mer populært, og det har også Alicante blitt.

Hvis du skal på ferietur til Spania eller et annet land, så bør du imidlertid huske på at det kan være lurt å ha med seg et kredittkort. Et kredittkort fører til at du øker sikkerheten når du skal ut å reise. Det er viktig å ta forhåndsregler når man skal på en feriereise, og derfor bør du ha med et kredittkort. Det er mye enklere om du skal bli utsatt for svindel om du bruker kredittkortet enn bankkortet ditt. Shell Mastercard er et eksempel på et kredittkort som gir deg gode betingelser. Shell Mastercard er et kredittkort som er bra for deg som skal ut å reise.

Ønsker du å lese mer om kredittkort kan vi anbefale at du leser om kredittkortet Bank Norwegian, som gir deg gode fordeler om du er ofte ute på reise. Klikk her. 

Posted in Alt muligComments (1)