Tag Archive | "Spaniareise"

Tags: , , , , , , ,

Forbudt å bade før klokken 11 i Benalmádena på sørkysten av Spania


Politikere i Benalmádena som ligger på Costa del Sol ønsker å innføre badeforbud før klokken 11. Ikke nok med det, politikerne vil også ha bort solsengene og håndklærne. Årsaken til at politikerne ønsker å innføre badeforbud før klokken 11 er at kommunen skal få tid til å gjøre stranden klar med traktorer. Det vil trolig også bli innført et forbud mot parasoller ved vannkanten. Solsenger vil heller ikke bli tillatt melder ABC Nyheter.

Hvis det viser seg at dette blir vedtatt, så vil nok ikke plassen bli like populært blant badeturister. Mange vil kanskje velge å reise til Kroatia isteden for Spania, om slike regler skal bli innført andre plasser også. Det positive er jo at kommunen ønsker å klargjøre stranden for badeløvene, og at det derfor blir forbudt å bade før klokken 11. I praksis vil nok ikke så mange bry seg om denne loven.

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , ,

Feriereise til Tenerife eller Gran Canaria?


Mange nordmenn drar til varmere strøk når kong vinter inntar landet. Det desidert mest populære turmålet blant nordmenn om vinteren er Kanariøyene. Når man skal reise til Kanariøyene er det likevel flere øyer å velge mellom. Det mange lurer på da, er hvor man skal reise. Man kan for eksempel reise til den idylliske øya Gran Canaria eller naturskjønne Tenerife. Hvorfor man skal velge Tenerife eller Gran Canaria kommer helt an på en selv. Begge disse to øyene kan tilby naturskjønne opplevelser som du neppe vil glemme med det første.

Fuerteventura som hører til Kanariøyene er en øy som er populær for surfere. Fuerteventura er en relativt liten øy når man tenker på befolkningstall, da det bor bare omtrent 100 000 på øya. Hvis man ser på hvor stor øya er i kvadratmeter, så er det den andre største øya tilhørende Kanariøyene etter Tenerife.

En grunn til at mange velger å feriere på Tenerife er de fantastiske strendene. Tenerife er den største øyene av Kanariøyene, og er den nest største øya i Spania. Hvis du skal på feriereise til Tenerife bør du vurdere å ta en tur opp til fjellet Teide. Dette er verdens tredje største vulkan, og vil gi deg en opplevelse du neppe vil glemme.

Et annet feriemål som er populært blant nordmenn er Alicante. Byen Alicante ligger på fastlandet av Spania, og har en rekke vakre strender. Sjansen for å treffe på nordmenn i Alicante er relativt stor, for Alicante er svært populært blant oss nordmenn. Det er ikke uten grunn at Alicante er en av de byene som vokser raskest i Spania. Spaniareiser har bare blitt mer og mer populært, og det har også Alicante blitt.

Hvis du skal på ferietur til Spania eller et annet land, så bør du imidlertid huske på at det kan være lurt å ha med seg et kredittkort. Et kredittkort fører til at du øker sikkerheten når du skal ut å reise. Det er viktig å ta forhåndsregler når man skal på en feriereise, og derfor bør du ha med et kredittkort. Det er mye enklere om du skal bli utsatt for svindel om du bruker kredittkortet enn bankkortet ditt. Shell Mastercard er et eksempel på et kredittkort som gir deg gode betingelser. Shell Mastercard er et kredittkort som er bra for deg som skal ut å reise.

Ønsker du å lese mer om kredittkort kan vi anbefale at du leser om kredittkortet Bank Norwegian, som gir deg gode fordeler om du er ofte ute på reise. Klikk her. 

Posted in Alt muligComments (1)