Tag Archive | "Siv Jensen"

Tags: , , , , ,

Frp med klimaultimatum til Høyre


Per Willy Amundsen fra Frp krever at Høyre endrer sin klimapolitikk for at det skal kunne bli et regjeringssamarbeid. Fremskrittspartiet krever at Høyre fraviker fra forslaget om klimaforlik. Her er hva Per Willy Amundsen uttaler om saken:

– Det er helt umulig for Frp å lage en regjeringsplattform med Høyre som innebærer at to tredeler av utslippsreduksjonene innen 2020 skal tas i Norge, sier den klimapolitiske talsmannen Per Willy Amundsen til Aftenposten.

Det er en kjent sak at Amundsen og hans kolleger i Frp er et klimafiendtlig parti. Fremskrittspartiet legger ikke skjul på at de er et klimafiendtlig parti i sine uttalelser. Erna Solberg har kommet med en latterlig uttalelse i saken; «Hvis Frp legger vekk deler av sin politikk kan Siv Jensen bli en god finansminister». At Siv Jensen kunne blitt en god finansminister må være det største tullet Erna Solberg har sagt på lang tid. Siv Jensen duger ikke til å være leder for Fremskrittspartiet, og heller ikke som finansminister. Siv Jensen er ikke akkurat den som har mest kontroll over tall.

 

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , ,

Frps løgner?


Frp presentere i dag 100 dagersplanen, som de skal sette i verk om de kommer til makten. Mange av disse punktene kommer Frp ganske så sikkert til å innføre, men noen av punktene er jeg mer usikker på. Noen av punktene mener jeg er urealistiske, mens andre er helt greie. Denne gangen er det Frp sin tur til å komme med løgner, forrige gang var det Arbeiderpartiet.

Read the full story

Posted in NyheterComments (10)