Tag Archive | "Shell Mastercard"

Tags: , , , , , , ,

Kredittkortanbefaling av Shell Mastercard


Mange nordmenn er i disse dager på utkikk etter et kredittkort som gir deg billigere bensin og diesel. Med en pris på nesten 15 kroner literen har mange nordmenn sett seg lei av å betale mer enn hva man behøver. Derfor har flere og flere tatt i bruk kredittkortet Shell Mastercard for å spare penger når man fyller enten bensin eller diesel. Hvis man er vant til å bruke bilen mye, så kan det lønne seg å ta i bruk et kredittkort for billigere bensin. Shell Mastercard er et slikt kredittkort. Det spesielle med Shell Mastercard er at du får 40 øre per liter drivstoff du fyller. Om man er en flittig bruker av bil, så kan du fort spare noen tusenlapper i året på å ta i bruk et kredittkort for billigere bensin.

Når man har gått til anskaffelse av Shell Mastercard kan du nyte en rekker fordeler. Man kan for eksempel ha inntil 75.000 kroner i kreditt, og hvis det ikke skulle være nok, så er det trolig også mulig å diskutere fram en annen avtale. Når du foretar et kjøp med Shell Mastercard, så mottar du en Trumf-bonus på 1 % over hele verden. Dette gjelder alle kjøp. I følge nettsidene til Shell Mastercard, så kan man bruke kredittkortet på over 23 millioner steder i hele verden.

Det er Ikano Bank som står bak Shell sitt kredittkort. Ikano Bank står også bak mange andre kredittkort, og de har flere ganger stukket av med jeve priser. Fordelen med å benytte et kredittkort som er levert av Ikano Bank er at denne banken inngår avtaler med de fleste store kjedene innen elektronikk, møbler, hage og mote. Dette gjør at du som kunde får de beste avtalene som er tilgjengelig på markedet. Ikano Bank skreddersyr finansieringsløsninger for sine kunder, som gjør det mye bedre og enklere for deg.

Klikk her for å lese mer om Shell Mastercard kredittkort, og samtidig lær hvordan du får den beste rabatten når du fyller bensin. 

Posted in Alt muligComments (0)