Tag Archive | "Sammenligning av kredittkort"

Tags: , , , , ,

Sammenligning av kredittkort


Det kommer stadig flere kredittkort på markedet. Det eneste de har til felles er at de alle er litt forskjellige. De fleste forbrukere tar ikke noe bevisst valg når de velger kredittkort. De bruker gjerne det de har fått i hånden fra banken sin, kjøpesenteret eller den hyggelige selgeren på Lillestrøm jernbanestasjon.

Hvis du vil ta tilbake litt av kontrollen bør du først spørre deg hva du ønsker å bruke kredittkortet til. De vesentligste komponentene en kredittkortavtale består av er antallet rentefrie dager, årsgebyr, maks lånebeløp, effektiv rente, gebyr ved bruk og hvorvidt det inkluderer reiseforsikring.

De fleste fester her blikket på renten. Den er selvfølgelig vesentlig, men gebyrene for bruk utgjør ofte en vel så stor av kostnadene ved å ha et kredittkort. Det kommer litt an på hvor mye av kreditten du velger å bruke. Jo høyere saldoen er, jo mer betyr rentesatsen. Det kan ære en del å spare på å ha reiseforsikring inkludert i kortet, samtidig som det er praktisk. Men du bør lese vilkårene. Hvis du skal ut på en lengre reise eller ønsker å forsikre for høyere beløp, kan det hende du likevel må tegne egen reiseforsikring.

Ofte har kredittkortet andre tilbud du bør ta i betraktning, som rabatter eller cashback. Men det er gjerne tilbyderen veldig flink til å informere om selv. Det tilbys cashback på alt mulig fra bensin til matvarer. Noen kredittkort tilbyr en så høy cashback som 4 %.

Ved å klikke på linken under, kan du selv sammenligne markedets beste kredittkort for finne det som passer deg best.

Sammenlign kredittkort

Posted in Alt muligComments (0)