Tag Archive | "Politiets Sikkerhetstjeneste"

Tags: , , , , ,

Jeg ser ikke problemet i denne saken!


Hva er det egentlig som er problemet i denne saken? Tv2 skryter av å ha avslørt at USA drev med systematisk overvåkning av nordmenn. Jeg ser ikke problemet i denne saken, for å være helt ærlig. USA drev systematisk overvåkning av nordmenn, som har blitt oppfattet som mistenkelige, eller har drevet mistenkelig aktivitet.

Jeg synes det er viktig at noen tar på seg denne jobben. For terrortrusselen rundt om i verden blir ikke mindre med tiden som kommer. Radikale idioter vil det alltid være i framtiden her på kloden, og det er et stort problem vi må leve med. Terrortrusselen vil nok ikke bli mindre i framtiden, heller tvert i mot. Derfor synes jeg det er viktig at noen tar på seg oppgaven i å overvåke mistenkelig personer.

For alt vi vet kan disse nordmennene være radikale islamister som har norsk statsborgerskap. For jeg tviler på at det er flere hundre nordmenn som blir oppfattet som mistenkelige. Derfor må nok dette inkludere utlendinger med norsk statsborgerskap. Men man skal heller ikke se bort i fra at norske statsborgere kan utføre terrorhandlinger, selv om sannsynligheten for det er atskillig mye mindre.

Kan noen fortelle meg hva det er Tv2nyhetene har avslørt? At noen mistenkelige nordmenn har blitt overvåket av PST? At USA sitter på informasjon om mistenkelige personer, som muligens kan utføre terrorhandlinger, er etter mitt syn helt greit!

Posted in NyheterComments (23)