Tag Archive | "Per Sandberg"

Tags: , , , , , ,

Per Sandberg driter seg ut som vanlig!


Det kommer ikke som et sjokk at Fremmskrittspartiets Per Sandberg har bæsja på leggen, eller driti seg ut som de sier noen plasser. Per Sandberg er en viden kjent mann for å komme med idiotiske utspill i norske medier. Dette har nå blitt et varemerke for denne latterlige politikeren. Den dumme uttalelsen Per Sandberg nå kommer med er at Arbeiderpartiet har spilt offer etter 22. juli når Anders Behring Breivik utførte sine terroraksjoner. Idioten Per Sandberg legger seg nå langflat, ikke lenge etter at uttalelsene kom. Vi i Nyhetsbloggen vil anbefale Per Sandberg i å tenke litt lenger enn hva nesen rekker neste gang!

Per Sandberg sier at det han sa ikke var meningen. Hva var meningen i det hele tatt da? Når en politiker går ut å sier noe, må han klare å stå for meningene sine når han blir spurt om dem. Her er hva Per Sandberg uttalte: –

La meg først slå fast at det er ingen som prøver å spille noe offer her. Hvis det er noen som prøver å spille offer etter 22. juli, så er det til de grader Arbeiderpartiet. Og det bør de også gjøre, for de var et av de store ofrene. Det har tydeligvis Arbeiderpartiet lagt en strategi på, å videreføre denne debatten gjennom å angripe Fremskrittspartiet, sa Sandberg fra Stortingets talerstol.

Fremmskrittspartiets leder, Siv Jensen sier at hun er glad for at Per Sandberg beklager utspillet sitt. Det skulle bare mangle at han beklagde utspillet sitt, for dette utspillet føyer seg inn i rekken av idiotiske kommentarer av den største idioten av norske politikere. Flere stortingsrepresentanter skal ha forlatt Stortinget i gråt etter at Per Sandberg kom med det idiotiske innspillet. Arbeiderpartiets Helga Pedersen var en av de som begynte å gråte etter at Per Sandberg dummet seg ut. Hun sier at det føles ut som at noen vrir en kniv i et åpent sår. Denne uttalelsen av Per Sandberg kan få sorgreaksjonene til familie og venner etter Utøya og regjeringskvartalet til å få det enda verre. Per Sandberg bør snarest trekke seg, og komme seg ut av Stortinget. Han har ingenting å gjøre på et Storting!

Posted in NyheterComments (1)

Tags: , , , , ,

Per Sandberg mener at politiet får for mye penger


Det er en merkelig kritikk Frps nestleder Per Sandberg kommer med. Han mener at politiet får for mye penger. Jeg kan skjønne at kritikken kommer fra Per Sandberg, for det er ikke en mann med mye vett i skallen. Nestlederen sier at han vil ha en radikal omlegging av politiet. Han mener at politiet får alt for mye midler sammenlignet hva det norske folk får tilbake. Jeg legger merke til at Per Sandberg ikke tenker over at det er en stor forskjell å ha politifolk i drift i et land som Norge, enn for eksempel i Pakistan. Dette er nok noe denne merkelige politikeren Per Sandberg burde tenke over! En annen ting er at Fremskrittspartiet alltid har snakket om at politiet bør få mer ressurser, men nå mener de det motsatte. Hvor er logikken, Per Sandberg?

Det at Per Sandberg vil redusere antall politidistrikt fra 27 til 6 viser jo hvor lite innsikt denne mannen har. Jeg ser ikke noe poeng i å redusere antall politidistrikt i Norge, ettersom vi er et ganske stort land målt i areal. Hvis Per Sandberg kunne kommet med noen gode argumenter for å redusere antall politidistrikt, så kunne jeg nok sett på saken. Han gir ingen gode argumenter for at vi i Norge skal ha færre politidistrikt. Per Sanberg uttaler også at han vil at politifolk skal stå lengre i arbeid. Nå er pensjonsalderen 57 år for politifolk.

Posted in NyheterComments (0)