Tag Archive | "Penger på nett"

Tags: , , , , , ,

Tjene penger på nett med betalte spørreundersøkelser


Er du ute etter en legitim måte å tjene penger på nettet? Kanskje du vil ha litt ekstra lommepenger. Eller kanskje du trenger penger til å betale regninger. Uansett kan det å få betalt for å fylle ut enkle undersøkelser være en morsom måte å tjene litt ekstra penger på.
Når du velger å utføre undersøkelsene velger du fritt selv. Hver gang du har noen få minutter – eller noen få timer til overs, kan du tjene penger. Det er lett også. Når du har registrert deg med de riktige selskapene, er alt du trenger å gjøre sjekke e-posten og plukke de beste undersøkelsene, og du er i gang med å tjene penger.

Og hvis du lurer på hvorfor noen skulle bry seg om din mening, les videre. Det er en grunn til at du kan tjene penger med undersøkelser:
Utallige selskaper, inkludert de større internasjonale selskaper, er desperate og prøver å finne ut hva forbrukerne ønsker. Og de er villige til å betale en liten slant med penger for markedsundersøkelser.  Men de har fortsatt et problem. Hvordan kan de knytte til seg deg, forbrukeren? Det er ikke alltid så lett, så de leier såkalte surveyselskaper for å hjelpe dem å finne ut hva folk tenker om ulike produkter og hva de vil  mest sannsynlig kjøpe i fremtiden. De ønsker også å vite hva som skal til for at folk kjøper produktet deres.

Hvis du registrerer deg vil du bli en del av de som tjener penger på nettet. Det finnes mange muligheter for å tjene penger på nettet.
Det er virkelig kult. Det kan hende du har sjansen til å finne ut om nye produkter lenge før de faktisk blir tilgjengelige i butikkene. Du kan komme til å spille videospill som ikke engang er sluppet på markedet ennå med å delta i markedsundersøkelser. Og det beste …. du får betalt for din «innsats.» Grunnen til at firmaer velger å bruke denne metoden er at markedsundersøkelser hvor man spør forbrukerne er den raskeste og enkleste måten for et selskap å få informasjon og tilbakemelding de trenger. Det er billigere (og mer effektivt) for bedrifter enn mange andre former for markedsundersøkelser.

Så undersøkelser kan være avgjørende for selskapets overlevelse. Og de vet det og er villige til å betale for det. Så hvorfor ikke la dem betale deg?
Nå lurer du sikkert på hvordan du tar kontakt med de store selskapene og får betalt for å dele din mening?
Alt du trenger å gjøre er å finne de rette undersøkelsene. Og den enkleste måten å gjøre det på, er å bli medlem på en nettside som spesialiserer seg på å hjelpe forbrukere som deg og meg å koble opp med undersøkelser som betaler penger.
Vi har søkt på internett og fant ut hva vi mener er de beste nettstedene for online undersøkelser. I motsetning til mange andre undersøkelsen nettsteder der ute, det er en gratis tjeneste. Ikke bare det, men de har også spesialisert seg i å koble deg med undersøkelser som faktisk betaler.

Ofte stilte spørsmål:
Er det vanskelig å tjene penger på nett med undersøkelser?
Ikke i det hele tatt. Du trenger bare å kunne svare på noen enkle spørsmål og fylle ut noen detaljer, og du er klar til å tjene en fin liten ekstrainntekt.
Hvordan velger jeg riktig nettside for undersøkelser?
Start med å bli med på en nettside som gir deg bra betalt for spørreundersøkelsene. Tross alt, hvor mye du kan tjene avhenger av hvilken undersøkelsenettside du registrerer deg på. Noen av disse nettstedene vil betale deg penger hver gang du fyller ut en undersøkelse, mens andre bruker mer av en konkurransetilnærming, og tilbyr kontanter og premietrekninger til de som fyller ut sine undersøkelser.
Nettstedene som vi anbefaler vil hjelpe deg å finne undersøkelser som betaler ekte penger for undersøkelser. Mange andre nettsteder vil sende deg undersøkelser som tilbyr premier og poeng, så du må være forsiktig. Dessuten er det mange av disse utenlandske sidene som ikke er til å stole på. Det er veldig lett å bli svindlet.
Uansett hvilket nettsted du velger å registrere deg for, fungerer på samme måte. Du forteller dem din grunnleggende informasjon, og så begynner de å sende deg undersøkelser når de blir tilgjengelige.

Hvordan vil dette fungere?
Først må du bli medlem på en nettside som sender ut undersøkelser. Eksempler på slike nettsider er Triaba Panelet og Start Panelet.
Betaler alle selskapene kontant?
Nei det gjør de ikke. Det er smartest å rette seg mot de selskapene som betaler ut kontant, slik som Triaba Panelet og Start Panelet.
Hvor mye kan jeg tjene?
Beløpet du får for hver undersøkelse eller markedsundersøkelser mosjon varierer fra undersøkelse til undersøke, og det avhenger av hvor mye tid hver enkelt vil ha av deg. Gjennomsnittet ligger på 5-30 kroner per undersøkelse.
Kan jeg svare på spørreundersøkelser når som helst?
Ja, det kan du. Du bør imidlertid vite at du vanligvis konkurrerer med andre som tar undersøkelser. Hver undersøkelse trenger bare å bli besvart av et gitt antall mennesker og de sender ofte undersøkelse til flere enn det som er nødvendig for å sikre at de får nok svar. Jo før du kan fullføre hver enkelt og sende den tilbake, jo bedre – og jo raskere vil du tjene penger.
Er det noe annet jeg trenger å vite?
Sørg for at du setter opp en ny e-postkonto når du skal gjennomgå spørreundersøkelser på nettet.Tross alt, vil du få mange e-poster til å pløye gjennom, og du ikke vil ha dem alle til å komme inn i din vanlige e-post. På den måten slipper du å lete for å  finne dine personlige e-poster.
Likte du denne artikkelen liker du kanskje disse også:

Hvordan tjene penger på nett med blogging

Hvordan tjene penger med Google Adsense

Posted in Tjene Penger OnlineComments (4)

Tags: , , , , , , , , ,

Hvordan tjene penger på nett med blogging


Flere og flere mennesker innser at blogging er en av de beste måtene å starte sin egen online virksomhet. Det krever minimalt i oppstartskostnader, du kan skaffe deg  lojale lesere over tid og når du vet hvordan du skal tjene penger på bloggen din det kan også bringe inn en anstendig inntekt som vil dryppe inn på bankkontoen din selv om du ikke oppdaterer bloggen din. Det er flere måter å sette opp en blogg på nettet på. Du kan bruke WordPress, Blogger, eller et annet gratis nettsted som er vert for bloggen din for deg, eller alternativt kan du sette opp din egen blogg under ditt eget domenenavn. Eventuelt kan du bruke gratistjenesten Isay.no som jeg bruker. Her er det ingen annonser, og du kan gjøre nesten hva du vil med nettsiden din.

Hvis du ønsker å gjøre store penger på blogging, må du ha full kontroll over bloggen din – og det er noe gratis blogging kontoer ikke vil gi deg i like stor grad. Du vil være bundet av deres vilkår og betingelser og som vanligvis inkluderer ikke være i stand til å aktivt fremme noe. Det er nok av folk som har etablert en blogg bare for å få den fjernet uten forvarsel noen uker eller måneder senere. Derfor vil jeg anbefale at du setter opp din egen hjemmeside med WordPress. Systemet WordPress er et bra CMS for blogging, og det er i tillegg gratis.

Det vil koste deg omlag 300 kroner for å kjøpe ditt domenenavn og sette opp en webserver hvor du plasserer bloggen din, men fordelene vil langt oppveie kostnadene involvert. Det kan bokstavelig talt være så lite som 30 kroner i året vi snakker om her – og her kjøper du total frihet.
Når du er klar til å sette bloggen opp må du velge et godt tema og layout for det. Du kan finne et som er relatert til ditt valg av emne (mer om det i et øyeblikk) eller  det kan være et tema du bare liker utseendet på. Det er tusenvis av maler tilgjengelig for deg å bruke – et enkelt søk på Google vil avdekke de som vil være best egnet til ditt tema. Et søk på «Free WordPress Themes» vil gi deg mange alternativer å velge i. Eventuelt kan du velge å betale en lite slant, for å få et Premium Theme.

Men kanskje det viktigste spørsmålet er hva du skal blogge om. Noen folk blogger om livet generelt, og noen blogg erom jobbene sine, og noen blogger om sine hobbyer, og noen forteller verden om deres barn og hvordan det er å være en forelder, og atter andre blogger om den rare verden av kjendiser. Men uansett hva du velger å blogge om det må være noe du er opptatt av. Ikke glem, du kommer til å skrive om dette temaet flere ganger i uken, og hvis du ikke har entusiasme for det – vil ingen heller ha entusiasme for å lese dem.

Ok – så du har motivet. Nå må du begynne å skrive blogginnlegg. Hvis du tar en titt på noen av bloggene som allerede er online, vil du se at lengden på innlegg varierer mye.Noen mennesker bare skrive et avsnitt eller to hver gang, men du får bedre resultater hvis du gå for noe litt lenger enn dette. Rundt 400 til 500 ord gir et godt innlegg med mye informasjon i det, noen folk skriver veldig lange innlegg som er tusenvis av ord lang og kan kalles en e-bok med et annet navn. Du må også huske at det er ikke søkemotorene som skal lese artiklene dine, det er ekte folk som meg og deg. Derfor er det viktig at du skriver for dine lesere, og ikke søkemotorene som noen dessverre gjør.
Det er også en mulighet å poste en kort bloggpost som fører til en lengre artikkel. Dette har fordelen av å fremheve en masse blogginnlegg på hjemmesiden, og folk kan deretter se gjennom og lese de innleggene de liker best.
Du bør huske imidlertid at det ikke er reelle regler når det kommer til blogging. Over tid vil du naturlig finne hva som fungerer for deg, og bloggen din vil slå seg ned i et fint mønster som både du og leserne vil like.

Så du har fått bloggen oppe og kjører og du legger ut blogginnlegg  på en jevnlig basis. Det neste trinnet er å få nettsiden din inn på så mange øyeepler som mulig. En fin måte å gjøre dette på er å sende det til så mange av de sosiale bookmarking steder som mulig. Du kan også delta i nettsamfunn og bygge en profil som inneholder en link til bloggen din. For eksempel å opprette en side på Facebook. Andre muligheter uten kostnader for å generere trafikk er å skrive gratis artikler til artikkelkatloger med en link til bloggen din på slutten av innlegget, og lage signaturer på slutten av innlegg du skriver i internettforaer, og også i alle e-postene du sender ut. Når du virkelig begynner å tenke på det, trenger du faktisk ikke å bruke noe for å generere mye trafikk til din nettside.

Alt du trenger å gjøre nå er å få nettsiden til å tjene penger. Du vil selvfølgelig generere  penger fra alle de besøkende du vil begynne å få etterhvert, og det er mange måter å gjøre dette på. Google Adsense er kanskje den mest kjente metoden – du kan bli med i Google Adsense uten å måtte betale noe. Programmet viser annonser som handler om det du skriver, så sjansen for at dine lesere klikker på annonsene er store. Noe som er viktig å påpeke er at du ikke har lov å be andre om å klikke på annonsene dine. Du må også ha en Privacy Policy på nettsiden din. Det er lett å bli utestengt fra Google Adsense, så man bør ta sine forhåndsregler. Andre alternativ i Norge er: TradeTracker, TradeDoubler, Euroads og Guava Media.
Det er også en håndfull nettsteder som gir deg muligheten til å få betalt for hvert blogginnlegg du gjør på et bestemt emne. Pay Per Post og Review Me er to slike eksempler, og de vil betale deg en viss sum penger til gjennom et produkt eller nettside for eieren. Dette er tilbydere som kan være aktuelle om du er på det engelske markedet. På samme måte kan du også vurdere og anbefale andres produkter gjennom affiliate lenker inn i blogginnleggene, og tjene penger på provisjoner tjent gjennom ethvert kjøp mennesker gjør.
Og når du er mer etablert du kan tilby annonseplass på bloggen din også, og kreve et gebyr for tekstlenker, bannerannonser og salg av bloggposter. Hva kan være bedre enn å sette din egen pris?Når bloggen din er godt etablert har du en mulighet til å gjøre stor profitt. Du kan selge bloggen din! Når den er etablert og har rikelig med inntekter og trafikk, kan du vanligvis selge den for ti ganger den månedlige inntekten.
Og så kan du starte helt på nytt innenfor et helt annet segmentt.
Så det er det – lønnsom blogging i et nøtteskall. Hvis du har noen spørsmål kan du gjerne legge inn kommentarer i skjemaet nedenfor. Og når du har gjort det, sett deg ned og start med blogging i dag!

Posted in Tjene Penger OnlineComments (3)