Tag Archive | "Penger online"

Tags: , , , , ,

Hvordan tjene penger med Google Adsense


Hvis du har en nettside eller en blogg, bør du definitivt registrere deg for Google Adsense. Det er en av de få programmene du kan virkelig ‘sette på og glemme «- når den er der, trenger du egentlig ikke å gjøre mye annet. Selvfølgelig må du produsere innhold til nettsiden din da!
Men det finnes måter og midler for å maksimere inntektene dine fra Google Adsense, og som du får vite mer om i denne artikkelen. Forhåpentligvis vil det komme en jevn strøm av penger inn på din konto på grunn av Google Adsense. Det er en sann passiv inntekt, som er hvorfor så mange mennesker bruker det. De fleste har hørt om Google Adsense, men ikke alle forstår nøyaktig hvordan man skal bruke det til sin beste fordel. Så vi vil starte med å forklare hvordan du bruker Adsense i sin mest grunnleggende forstand og deretter videre til de mer avanserte måtene å bruke programmet på.
I utgangspunktet hvis du har en nettside eller blogg kan du registrere deg for en gratis konto på Google Adsense og begynne å sette opp kontekstuelle annonser på webområdet ditt. Hva mener jeg med kontekstuelle annonser? Det betyr ganske enkelt at annonsene som vises på nettstedet vil være relevante for innholdet ditt. Så la oss si for eksempel at nettstedet ditt er om tropiske fisk. Google-annonser vil da være relatert til tropisk fisk på noen måte. Og på grunn av den informasjonen som du gir til Google, vil de også vise annonser som er relevante for ditt område. Så hvis du er basert i Storbritannia vil de annonsene som vises være relevant for britiske kjøpere, hvis ditt nettsted eller virksomhet er basert i Australia vil annonsene appellere til australske kjøpere. Hvis det er en fra England inne på nettsiden din, så får han engelske annonser.
Alt dette er nøye utarbeidet for deg for å skaffe maksimalt antall klikk for ditt nettsted. Hver gang noen klikker på en annonse vil du få noen få kroner i AdSense-kontoen, så det er fornuftig at jo mer attraktive og relevante annonsene er for de besøkende, jo mer penger vil du tjene.
La oss ta en titt på utseendet til annonsene dine nå, siden dette kan påvirke mengden klikk du får. Du kan velge farge og kantene på annonsene til å passe rett inn med fargevalget på nettstedet ditt hvis du vil. Hvis du får tusenvis av besøkende på nettstedet hver dag, kan du forvente å få en god inntekt fra det, men mange mennesker får ikke det store antallet besøkende. Du må ha en strategi for hvordan du skal klare å få flere besøkende.
Noe du kan gjøre for å tjene mer penger er å starte flere nettsider som du putter Google Adsense på. Du bør tenke på disse i hovedsak som innholdssider, med nyttig innhold som er nøye vurdert etter stikkord for å tiltrekke seg drøssevis av trafikk fra søkemotorene på det aktuelle emnet. Adsense-annonsene må du deretter plassere i optimale posisjoner for å oppnå mest mulig klikk. ( det er verdt å eksperimentere for å se hva som fungerer best for deg).
Noen mennesker ender opp med dusinvis av nettsteder som dette, og det fine med dem er at når de er bygget opp og du har kjøpt ditt domenenavn og hosting trenger du egentlig ikke  å gjøre mye med dem bortsett fra å fremme dem og markedsføre dem. Det er lurt å oppdatere dem regelmessig hvis du ønsker å nå en høyere posisjon i søkemotorresultatene , som vil gi deg flere besøkende på nettsiden.
Du kan også holde nettstedet oppdatert mer regelmessig (og oppfordre at folk skal komme tilbake) ved å sette inn RSS feeder på nyheter relatert til emnet på ditt nettsted.Noe som vil få folk tilbake til å lese mer – og muligens klikke på flere annonser som et resultat – det er verdt et forsøk.
Kort sagt er Google Adsense det beste stedet til å tjene penger på nett ved å integrere det inn i din eksisterende nettside eller blogg. Ettersom du får erfaring og finner de beste måtene å tjene penger på, kan du tenke på å starte noen nettsider til.Du kan ende opp med å bli en Adsense guru og tjene penger i massevis for svært lite arbeid.Hvis du likte denne artikkelen er kanskje disse også interessante for dere:

Posted in Tjene Penger OnlineComments (5)