Tag Archive | "Online poker"

Tags: , , , , , , , , ,

Her er noen gode tips når du skal spille poker på nett


Skal du spille poker på nett, men aner ikke hvordan du spiller dette spillet? Da bør du lese videre! Poker på nett har økt noe voldsomt de seneste årene, og det har ført til flere tilbydere av nettpoker, samt bedre bonuser. Hvis du foretar et innskudd hos for eksempel Pokerstars, vil du kunne nyte godt av en bonus på 600 dollar. Det er ikke uvanlig at man i pokerverden får en god startbonus om man setter inn penger på poker for første gang. Vi i Nyhetsbloggen har testet ut Pokerstars, og for å være helt ærlig, så har de det beste tilbudet.

Vi i Nyhetsbloggen vil her fortelle om de viktigste  reglene når du skal spille texas hold em poker, som er den mest vanlige, og mest utbredte formen for poker. Texas Hold Em kalles ofte også for for Hold’em poker. Når runden starter i en pokerrunde, deles det ut to kort til hver spiller. Disse to kortene blir oftest kalt for hole cards eller pocket cards. Deretter vil to spillere måtte legge på det som kalles for «small blind» og «big blind». Dette roteres rundt, slik at det byttes på for hver runde. Etter at du har fått utdelt kortene, vil det komme 3 kort på bordet. Det kalles for «floppen». Etter floppen kommer ett kort til, og det kalles for «turn». Det siste kortet som kommer på bordet kalles av og til for fifth street, men oftest «river».

Dette er poker enkelt forklart. Poker regler er ikke så vanskelig å lære seg om man først setter seg ned, og spiller litt. Vil du spille online poker, så anbefaler vi i Nyhetsbloggen at du først prøver deg uten ekte penger.

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Å Spille nettpoker er gøy


Mange nordmenn har nok fått øynene opp for nettpoker, men dessverre er ikke det lov i Norge. Det er likevel mulig å spille online poker, selv om det ikke er tillatt i Norge. Når du skal spille poker på nett er det viktig at du velger den riktige siden å spille på. Betsson Poker tilbyr for eksempel opptil 2000 dollar i bonus om man gjør sitt førsteinnskudd. Det kjente spillselskapet Unibet tilbyr en startbonus på 500 euro, som tilsvarer omtrent 4000 norske kroner med dagens kurs.

Mange nordmenn lever av å spille poker på nett. Online poker er for noen tidsfordriv og underholdning, men for mange andre er det alvor. Pokerindustrien omsetter for flere milliarder i året, og da tyder det på at poker er populært. Det mest populære pokerspillet, som de fleste spiller er Texas holdem Poker. Noen sier at sjansen for å vinne er større om man spiller Texas Holdem Poker, fordi det er her nybegynnerne befinner seg. Når du skal spille Texas Holdem Poker må du velge mellom no-limit, fixed-limit og pot-limit. I begynnelsen kan det være lurt å spille på et bord der innsatsen ikke er så høy.

Omaha Poker er et pokerspill hvor du benytter fire kort. Omaha Poker er ikke så ulikt Texas Holdem Poker. En klar forskjell er for eksempel at man har fire kort på handen, mens i Holdem har man to kort på handen. Når man spiller Omaha Poker er det maksimalt 10 som kan være på bordet samtidig. Som sagt, så anbefales det å begynne med Texas Holdem Poker om du skal spille for første gang.

Relatert artikkel: Norsk tipping starter med casino 

Posted in Alt muligComments (0)