Tag Archive | "nyhetsblogg"

Tags: , , , ,

Jeg flytter bloggen min


Hei alle sammen. Jeg har bestemt meg for å flytte bloggen min fra WordPress og over til en gratis isay blogg

Jeg skifter til denne siden fordi den er mye bedre enn WordPress, og der er det ingen begrensinger på hva man kan gjøre med bloggen sin.

Jeg flytter dermed over alle innleggene mine, og kommentarene til den nye bloggen. Hvis dere har lyst til å kommenterere saker, så vennligst gjør det på den nye bloggen min. Designet på den nye bloggen synes jeg er mye bedre og det håper jeg også at dere mener. Det nye designet skal være perfekt, og det er viktig at dere, som er leserne liker det. Jeg lurer derfor på hva dere synes om designet slik det er nå?

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Årets Rbk lag


Jeg må si jeg er mektig imponert over Rbk, de imponerer meg for hver kamp. Ikke at dette var en av de beste kampene, da de sparte mange gode spillere. Det jeg er mest imponert over er at Rbk vinner kamp etter kamp. De har nå 11 seiere eller sigere som det kalles på nynorsk. Dette viser at Rbk er et sterkt lag i år med en bred stall. Forresten så satte de ny klubbrekord også. Jeg tror årets Rbk lag kan komme langt i Europacupen, hvis de unngår mange skader og ikke selger de beste.

Jeg tror det blit vanskelig for Molde å ta igjen Rosenborg i serien, men også Molde viser at de vil og kan spille fotball. Jeg tror ikke Molde tar igjen Rosenborg av den ene grunnen at de har fått for langt forsprang. En ting er i hvertfall sikkert og det er at Thioune blir ikke lenge i norsk fotball! Det er han for god til.

http://www.dagbladet.no/2009/07/09/sport/europa_league/fotball/rosenborg/7130164/

http://www.vg.no/sport/fotball/ligaer/tyrkia//artikkel.php?artid=568274

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=546750

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=568282

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=568446

Posted in SportComments (0)