Tag Archive | "Norge-Skottland"

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Drillo er tilbake, for en kamp!


Jeg har nettop sett landslagskampen mellom Norge og Skottland, og jeg må innrømme at det er lenge siden jeg har sett Norge så god. Drillo er tilbake, og det vises også på prestasjonene til landslaget. I dag ble resultatet hele 4-0. Vi kunne vel ikke drømt om et bedre resultat i denne kampen?

Det som bekymrer meg er at Norge ikke klarer å fylle opp Ullevål Stadion. Jeg håper og tror dette vil endre seg nå, i og med at Norge gjør det bra igjen. Dette viser hvem som er medgangssupportere og ikke. Mer skal jeg ikke gå inn på det.

John Arne Riise har fått mye kritikk i media, og gamle saker har blitt dratt opp. Det er såklart beklagelig, men jeg mener at en fotballspiller bør tåle dette. Han spiller i en stor klubb, og skal tåle kritikk fra media og enkeltpersoner. Det er uansett fantastisk at han klarer og spille en så bra kamp når det har vært så mye styr rundt han i det siste.

Jeg skrev tidligere i dag et blogginnlegg at det var positivt at Drillo satset på formspillere, og det viser vel denne kampen. Både Hoset og Huseklepp spilte en bra kamp, og jeg mener Drillo gjorde det helt rett i og la Hoset og Huseklepp starte. Her er et utdrag fra hva jeg skrev før i dag: 

Drillo viser med dette at folk har ikke klippekort på landslaget. Det var en tendens med Hareide at de samme spilte hele tiden, selv om de gjorde det dårlig, men slik er det ikke med Drillo. Erik Huseklepp og Mange Hoset er to personer som har imponert i norsk eliteserie i år, og da er det klart de skal få prøve seg på landslaget.

Link til innlegget jeg skrev før i dag: Innlegget/

Linker om landslaget:

VG

Moren til Riise gråter

Tv2

Tv2, mamma Riise gråter

Berit Riise skulle knuse Baardsen

Smsflørt

Burley mener utvisningen avgjorde

Håper fortsatt på Vm

Gamsten satte punktum

Vinner fortjent

Ville trøkke folk i trynet og vise at ingenting kan stoppe meg

Det viktigste å vinne

Ingen gutt for reality-høsten

Klassescoring av Gamsten satte punktum

Hva er din mening om kampen? Skriv det under på en kommentar.

Posted in SportComments (0)

Tags: , , , , , , , , , ,

Huseklepp er ikke god nok


Erik Huseklepp er ikke god nok for Chelsea akkurat nå, men det kan ha bli etter at Chelsea har utvilket han. Huseklepp har et enormt talent, og har gjort det bra over en lengre periode. Jeg mener det er på tide at han får dra til utlandet, og Chelsea kan være en bra klubb og utvilke seg i. Han Mye tyder på at Huseklepp får starte landskampen i dag mot Skottland. Det at Drillo satser på folk som er i form er veldig positivt. I mitt syn er det mye bedre å satse på de som er i form, enn de som ikke er det, men spiller i en høyere liga.

Drillo viser med dette at folk har ikke klippekort på landslaget. Det var en tendens med Hareide at de samme spilte hele tiden, selv om de gjorde det dårlig, men slik er det ikke med Drillo. Erik Huseklepp og Mange Hoset er to personer som har imponert i norsk eliteserie i år, og da er det klart de skal få prøve seg på landslaget.

Til dere som sier at Hoset ikke er god nok: Hvilke argumenter har dere for dette? Jeg har sett alle hjemmekampene til Molde i år, og han har imponert meg noe veldig. I de kampene han har spilt har han vært en klassespiller, med fantastiske gjennomspill. Han har ikke bare gitt målgivende, men har selv scora flere mål. Han scora tre mål mot Start, og et mot Rosenborg sist. Hoset er og forblir en klassespiller.

Angående Erik Huseklepp og salget, så tror jeg nok Chelsea må bla opp mer enn 25 millioner. Jeg tror Chelsea må opp i en sum nærmere 40 millioner. Jeg tror Huseklepp blir solgt nokså snart, og summen blir cirka 35 milloner kroner.

Posted in SportComments (2)