Tag Archive | "narkotikaproblemer"

Tags: , , , , , ,

Mange stjerner blir alkiser


Lån 5.000 til 350.000 kr raskt og enkelt via Monsar. Du kan velge mellom flere lån med svar på dagen! Lån penger til det du vil her.

Klikk her!

Claus Lundekvam som tidligere spilte for den engelske klubben Southampton har slitt med alkohol– og narkotikamisbruk. Dette snakker han ut om til Tv2Sporten.

Dessverre er det slik at stjerner ofte blir alkiser etter endt karriere. Vi kan jo nevne George Best for eksempel. Han var en legende innen fotballen, og kjent som en driblefant. Han døde i 2005 etter å ha vært for hard på flaska. Når vi er inne på George Best må jeg ta med et sitat:

Det meste er brukt på drikke, pene piker og raske biler. Resten har jeg sløst bort

Dette skal George Best ha svart da noen journalister spurte hva han hadde brukt pengene på.

Maradonna er en annen stjerne som har slitt med akkurat det samme. Kokainen stod ikke urørt med Maradona til stede. Det er synd, og man kan spørre seg hvorfor de blir så harde på flaska, eller narkotikaen etter endt karriere. Er det fordi de ikke har fått drukket nok tidligere i livet? Ikke vet jeg.

Det er flott at Claus Lundekvam tør å stå fram i media, selv om mange skjønte da politiet hadde tatt en tidligere landslagsspiller med narkotika. Det er ikke så mange andre som tør å stå fram etter å ha hatt store problemer i livet. Lundekvam skal ha for det, sikkert en flott person!

Posted in SportComments (0)