Tag Archive | "Muhammad karikaturer"

Tags: , , , , , , , ,

Islam er en idiotisk og farlig religion!


Det er rett og slett en skam at ikke andre aviser trykte de såkalte karikaturtegningene av Muhammad. Da tegningene ble publisert i Dagbladet for første gang tenkte jeg;»Hvorfor publiserer ikke de andre norske avisene også disse tegningene?». Hvorfor kunne ikke Verdens Gang, Aftenposten, Adressavisen, Bergens Tidene, Nordlys, Vårt Land, Stavanger Aftenblad også videre publisere disse tegningene? Det ville jo være mye enklere om alle avisene publiserte Muhammad-karikaturene samtidig! Skammelig at norske redaktører var for pinglete til å publisere noen tegninger.

At en av verdens største religioner ikke klarer å følge etter verdensutviklingen, er rett og slett dems egen feil. De tviholder på historier som er skrevet ned for mange tusener av år siden. Islam må virkelig tilpasse seg verden, og se at terrorisme ikke løser noe. Terroristene kan etter mitt syn brenne i helvete. Når jeg tar så sterke ord som dette i min munn, kan jeg nok forvente å få en illsint terrorist på døra, men det får vel bare være så.

Islam må lære seg om andre kulturer og religioner. På den måten kan folket forstå oss nordmenn, svensker, dansker og finner mye bedre. Kunnskap om kultur og religion tror jeg er veien å gå. Vi må også prøve å utslette taliban, og dets ledere. Slik tror jeg at land i Midt-Østen kan få det mye bedre, og få mye mer forståelse for oss i vesten. Mange av de unge islamistene driter i religionen sin, og synes den er latterlig. Det synes jeg er bra! Jeg har for eksempel en venn som ikke bryr seg om alle de hersens reglene innenfor islam. Som for eksempel at man ikke kan spise gris. Latterlig at man ikke kan spise gris, men så er det islam også da!

    Merk dere at alle rasistiske kommentarer blir slettet uten forvarsel

.

Posted in NyheterComments (6)