Tag Archive | "Molde-Ålesund cupfinale"

Tags: , ,

Molde-Ålesund i finalen?


Da har semifinalene blitt trekt, og dette var den perfekte trekningen i mitt syn. Molde møter Vålerenga hjemme, mens Ålesund møter Odd Grenland hjemme. Odd Grenland har vært solide i år, men jeg tror de går på en smell mot Ålesund. Molde er i kanonform, og skal ikke ha noen problemer med å banke Vålerenga hjemme på Røkkeløkka. Som Molde-fan er dette en bra trekning. Det første skrittet blir å slå ut Vålerenga, og deretter vinne cupfinalen.

Jeg tok turen til Oslo i 2005, da Molde vant cupen. Det var en nervepirrende kamp mot Lillestrøm, og jeg må innrømme at jeg var ganske redd i ekstraomgangene, men den gang ble det cupgull noe som var helt utrolig. Jeg stod igjen på tribunen etter kampen, og heiet på laget i mitt hjerte.

Denne gangen håper jeg Molde møter Ålesund. Det hadde vært ekstra kjekt, og slå Kjetil Rekdal og co i en finale. Molde er og forblir det beste laget i Møre Og Romsdal, og det skal vises hvis Molde og Ålesund kommer til finalen. Tabellen lyver heller ikke, der Molde ligger langt foran Ålesund.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/cupen/artikkel.php?artid=566209

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=566176

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2851650.ece

http://www.dagbladet.no/2009/08/10/sport/cupen/fotball/odd_grenland/aalesund/7587822/

http://riks24.no/index.php/bruker/Sport/Molde-trakk-Vaalerenga-i-NM-semifinalen-22108

http://www.dagbladet.no/2009/08/10/sport/cupen/molde/aalesund/fotball/7584644/

Posted in SportComments (3)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Heia tufte, ja heia tufte!


Jeg har nettop kommet hjem fra fotballkamp mot serieleder Rosenborg. Klubben i mitt hjerte, som er Mfk vant hele 5-0. Hva kan man si om dette egentlig? Jeg mener Rosenborg ble utklasset til de grader. Bedre stemning på en fotballkamp enn dette får man ikke i Norge. Med Røkke, og Co på tribunen var dette en fantastisk seier som sikkert gledet både Bondevik, og Røkke som begge satte på vipen, eller very important person tribunen som man også kan kalle det. Røkke som ble fløyet hjem i sin private yet etter kampen har endelig fått tilbake for pengene han har invester i klubben.

Det er vel bare for alle molde-supportere der ute og bestille hotellrom i Oslo nå. Jeg har meget stor tro på at Molde kommer til cupfinalen i år. Jeg har også stor tro på at Molde kan vinne den i år. For når man utklasser serielederen med 5-0, da er det tydelig at Molde har et godt lag.

Når Tornekrattet, og meg inkludert begynte å synge «Heia Tufte, ja heia Tufe, vi scorer mål mål, ja keepern er litt snål» da tyder det på at Rbk har spilt en dårlig kamp. Jeg må innrømme at det var veldig morsomt og stå på tribunen å se Molde spille slik fotball.

Det er greit nok at Rosenborg hadde noen store sjanser i førsteomgang, men når de ikke klarer å utnytte dem, da går det sånn som det går. Hadde Rosenborg scoret på straffen, er jeg redd kampen kunne ha sett annerledes ut, men jeg tror nok Molde hadde vunnet uansett.

Rosenborg gjorde det dårlig i Europacupen i år, og røk ut mot et lag som ingen har hørt om, også går de på dette stortapet mot «lillebror» Molde. Det er sikkert ikke lenge før Rosenborg taperen kamp i serien, for selvtilliten til Rosenborg sank nok med et par hakk etter denne kampen.

Allerede etter 70 minutter begynnte sure trøndere og forlate stadion. Hva slags supportere er dette? Det var meget mange som gikk når klokken hadde passert 80 minutter. Man skal uansett støtte opp laget sitt, om man taper eller ei. jeg tror Rosenborg trenger en opplæring fra Molde når det gjelder dette. Rbk-supporterne brydde seg mer om å rope «hate, hate, hate molde by» enn og heie på klubben sin. Dette viser bare hvor dårlige supportere Rbk har.

Jeg håper, og tror at Molde vinner serien i år. For det er kun ett lag som fortjener det, og det er Molde. Når man spiller slik fotball som Molde har gjort i kamp etter kamp, så fortjener man å vinne noe.

Gleder meg allerede til å se alle kommentarene fra sure trøndere under her. Kom med dem, så har jeg noe å lese på i kveld:)

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=566173

http://www.dagbladet.no/2009/08/09/sport/fotball/cupen/nm_fotball/molde_fk/7580376/

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2851268.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2851240.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2851312.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2850595.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2849025.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2841766.ece

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/article2851053.ece

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/cupen/artikkel.php?artid=566209

Posted in SportComments (16)