Tag Archive | "Massaker"

Tags: , , , , , , ,

Åtte drept i massakre i Seal Beach


Scott Evans Dekraai (42) er mistenkt for å ha skutt og drept åtte personer i en massakre i Seal Beach. Seks av de åtte ofrene døde på stedet, mens to døde senere på det lokale sykehuset. En annen kvinne kjemper for livet på sykehuset etter at en desperado skjøt rundt seg med et skytevåpen på en frisørsalong. Gjerningsmannen ble raskt pågrepet, bare 30 minutter etterpå at hendelsen skal ha skjedd. Deler av forholdet skal være på grunn av at den 42 år gamle mannen skal ha hatt et forhold til en kvinne på salongen.

Myndighetene har ikke offentliggjort navnene på de omkomne, men dette vil nok komme etterhvert. Naboer av Scott Evans Dekraii beskriver ham som en hyggelig mann, som hadde delt omsorgsansvar for en åtte år gammel gutt med eks-kona. Det skal ha pågått en krangel om omsorgsansvaret for sønnen Dominic. Scott Evans Dekraii ble arrestert en halv time etter hendelsen, og gjorde ikke motstand da politiet hentet ham ut av en hvit Toyota. Ifølge vitner skal ha da ha opplyst at han hadde to kniver på seg, i tillegg til tre våpen i bilen. Han hadde også skuddsikker vest.

Massakren er den verste i historien for Orange County i California. – Dette er ikke noe vi er vant til i Seal Beach. Det kan være snakk om vår største tragedie noensinne, sa Steve Bowles i Seal Beach-politiet. Våre tanker i Nyhetsbloggen går til de etterlatte etter de omkomne, og alle som kjente de.

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Følelsen av å drepe


Lån 5.000 til 350.000 kr raskt og enkelt via Monsar. Du kan velge mellom flere lån med svar på dagen! Lån penger til det du vil her.

Klikk her!

Derric Bird har skutt og drept 12 personer på forskjellige steder i England. Man kan gjerne spekulere i hva det er som får folk til å drepe så mange. Jeg tror det er følelsen av å drepe som får disse gale personene til å drepe. De dreper muligens for å ha det morsomt. Hvordan følelsen av å drepe er finner de ikke ut før de har prøvd det. Det er nok det som får folk til å drepe. Det som er skremmende er at disse hendelsene kommer raskere nå enn før. At flere sliter med psykiske problemer er vanskelig å håndtere.

Derrick Bird hadde lisens til å ha våpen, noe som er uvirkelig for oss idag. Det kan virke som denne personen er en helt vanlig person, så om det er galt vet vi ikke. Mer enn hundre folk er satt til å etterforske saken. Det viser at politiet tar saken veldig alvorlig. Jeg stiller uansett spørsmålstegn til at han fikk kjøre så langt og drepe så mange. For det er snakk om en lang kjørestrekning.

Noen mener at grunnen til at Derrick Bird drepte 12 personer og skadet 25, er at han hadde hatt en diskusjon med andre taxi-sjåfører. Dette er bare spekulasjoner, og man vet ikke dette sikkert. Andre sier igjen at grunnen er hans syke mor. Massakeren er den verste som har skjedd i Storbritania på fjorten år. Vi får håpe dette blir den siste, noe det dessverre ser vanskelig ut til å bli. Dette føyer seg inn i rekken over seriemordere.

Lån 5.000 til 350.000 kr raskt og enkelt via Monsar. Du kan velge mellom flere lån med svar på dagen! Lån penger til det du vil her.

Klikk her!

Posted in NyheterComments (0)