Tag Archive | "møkkaparti"

Tags: , , , , , ,

Møkkapartiet Frp


UNIK: TRYG reiseforsikring - uforpliktende sjekk
Per Arne Olsen som representerer møkkapartiet Frp har kjøpt en leilighet som egentlig skulle gå til unge førstegangskjøpere. Det kommer ikke som noen bombe at dette er en som er medlem i Fremskrittspartiet. Det eksisterer mange grådige gubber i dette partiet, og det er vel en av grunnene til at de ønsker et lavere skattenivå. Olsen har ikke en gang bodd i leiligheten selv, og solgte den med fortjeneste. Dette er rett og slett skammelig av en politiker. Vi kan ikke ha politikere som utnytter slike goder som skal være for unge i etableringsfasen.

Denne Per Arne Olsen er også ordfører, glad han ikke er det i min kommune! I kommunen jeg bor har jeg Høyre, noe som er mye bedre enn Frp! Her har Olsen dreti på draget, og bør ta konsekvensene for det. Jeg mener at slike folk som Olsen ikke hører hjemme i politikken. Han passer egentlig perfekt inn i møkkapartiet Frp. Det gleder meg når skandaler skjer i dette partiet. Partiet som lover billigere snus, røyk, alkohol og sprit er nok det partiet jeg hater mest innenfor norsk politikk, og det er jeg ikke alene om.

Jeg er forundret over at en politiker ikke klarer å se hva som er etisk riktig eller ikke. Det er lite troverdig at han kjøpte leiligheten til datteren sin. Den ble nok kjøpt av en grunn; penger! Tenk at denne mannen er nestleder i Fremskrittspartiet. Det sier vel litt om dette partiet. Jeg ser frem til å få mange «koslige» kommentarer i kommentarfeltet under.

Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!

Posted in NyheterComments (30)