Tag Archive | "Kredittkortguide"

Tags: , , , , ,

Anbefaling av Bank Norwegian Kredittkort


Et kredittkort er kjekt å ha når du skal ut på en handletur, men mangler penger. Å handle på kreditt har blitt mer og mer vanlig blant oss nordmenn, og det er ikke uten grunn. Bedre og bedre tilbud blant kredittkorttilbyderne har ført til at flere tar i bruk denne plastikkbrikken. Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor du låner penger av en kortutsteder. Det er mange fordeler med kredittkort. En fordel er for eksempel at noen kredittkort tilbyr reiseforsikring. En annen er at du kan få med avbestillingsforsikring når du skaffer deg et kredittkort.

Et kredittkort vi kan anbefale er Bank Norwegian sitt kredittkort. Bank Norwegian Kredittkort gir deg en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Det er mange fordeler ved å skaffe seg dette kredittkortet. Reiseforsikring er den ene fordelen du kan dra nytte av ved å skaffe deg Bank Norwegian Kredittkort. Avbestillingsforsikring er en annen fordel du kan dra nytte av. Det koster faktisk ingenting å eie Bank Norwegian Kredittkort, og de kan skilte med en betalingsutsettelse på 6 uker. Denne betalingsutsettelsen er rentefri.

Når du foretar kjøp med Bank Norwegian sitt kredittkort tjener du opp bonuspoeng på alle kjøp som blir gjort med kredittkortet. Skal du ta ut penger i utlandet er det ingen gebyrer knyttet til dette. Bank Norwegian tilbyr også brukskonto med 2,75 prosent rente på første krone. Da har man inkludert gratis nettbank, som de fleste er avhengige av i dag. En annen viktig fordel med Bank Norwegian kredittkort er at de er medlem av «Bankenes Sikringsfond». Dette innebærer at om banken skulle gå konkurs, så er fortsatt pengene du har skutt inn sikret.

Klikk her for å lese mer om Bank Norwegian kredittkort, og lær hvordan du kan utnytte bonuspoengene på en best mulig måte.

Posted in Alt muligComments (1)

Tags: , , , , , , ,

Sikkerhetstips ved bruk av kredittkort


Når du har skaffet deg et kredittkort, er det ditt ansvar å ta vare på det. Faktisk, i verste fall, dersom det kan bevises at du kan ha vært uaktsom i å holde kredittkortet ditt trygt, kan du bli stilt ansvarlig for kostnadene for alle transaksjoner foretatt på kontoen din dersom du skulle miste kortet. For å hjelpe deg å unngå dette, gir vi deg her er tre grunnleggende kredittkort sikkerhetstips:

Aldri ha flere kredittkort enn du trenger

Selv om det kan være en fordel å ha to kort i tilfelle du glemmer/mister det ene, bør du aldri ha flere kredittkort enn du faktisk trenger å bruke. Den viktigste grunnen til dette er at det blir vanskeligere å holde rede på hvilke kort du har og hvor du har lagt dem jo  flere kort du har. 

Alltid hold kvitteringer separate

Blant de viktigste av de grunnleggende kredittkort-sikkerhetstipsene du får, er å aldri oppbevare kredittkort og kvitteringer på samme sted. Hvis du mister kortet, eller hvis det blir stjålet, så du har mistet kvitteringene også. Da kan det bli vanskelig å finne ut hvilke transaksjoner du har gjennomført før du mistet kortet og/eller hva som var den siste ekte transaksjonen du har gjort.

Aldri gi dine kortopplysninger til noen du ikke kjenner

Hvis du noen gang blir bedt om å gi dine kredittkortopplysninger til noen du ikke kjenner, bør du alltid avvise dette. Hverken banken, kredittkortselskapet eller politiet vil noen gang spørre om disse opplysningene.

Selv om overnevnte tips kan høres ut som tre grunnleggende kredittkort-sikkerhet tips du allerede vet, vil du bli overrasket over å se hvor mange som unnlater å følge ett eller alle av dem!

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , ,

Hva er et kredittkort?


Mange lurer kanskje på hva man skal si at et kredittkort er, og enkelt forklart er det en betalingsløsning, akkurat som dine kontanter. Forskjellen er at du handler på kreditt når du bruker et kredittkort for dine kjøp av varer og tjenester. Hver måned mottar du som oftest en regning fra kredittkortselskapet. Noen ganger kan du velge hvor mange ganger du ønsker å betale i året. Det som pleier å virke best er å motta en regning for det du har betalt hver måned.

Et kredittkort har vært tilgjengelig i lang tid, men det er først på 2000-tallet at nordmenn har oppdaget denne geniale betalingstjenesten. Det første kredittkortet kunne man finne allerede på begynnelsen av 1900-tallet i USA. Det var Henry Ford som ga folk muligheten til å kjøpe bil, og det er nok det som beskrives som det første kredittkortet.

I dag har mye forandret seg siden tidlig på 1900-tallet, og dagens kredittkort er som oftest et plastkort. På dagens kredittkortmarked finner man en rekke kredittkort som tilbyr billigere bensin. Beste bensinkort for billigere bensin kan man gjerne si er Shell Mastercard. Dette kredittkortet gir deg 40 øre rabatt per liter bensin eller diesel du fyller.Når du bruker Shell Mastercard må du huske på at rabatten bare gjelder Shell sine bensinstasjoner. I mange tester scorer Shell Mastercard svært høyt, og det er ikke uten grunn.

Hvis du ønsker å lese mer om hva som er det beste bensinkortet for billigere bensin, så anbefaler vi deg å klikke her, og ta en titt på Kredittkortguide.com. 

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , ,

Hvilket kredittkort passer best for deg?


I hovedtrekk er det to elementer som er viktige når du skal velge et nytt kredittkort. For det første er det viktig å finne ut den effektive renten, årsgebyr og hvor mange dager rentefri betalingsutsettelse en får. Etter dette er kan en se på hvilke bonusfordeler som kreditkortet gi. For eksempel, rabatt eller cashback ved kjøp, reiseforsikring / avbestillingforsikring, medlemstilbud osv.

For den ryddige kortbrukeren har ikke den effektive renten så mye å si. Denne forbrukeren betaler alltid regningene ved forfall og da hele beløpet. Dermed vil en aldri betale noen renter eller gebyrer. Det som da blir viktig er hva slags rabatt eller fordeler kredittkortet kan gi ved bruk. Her må en bare velge det som passer best. Behøver en ikke reiseforsikring / avbestillingsforsikring er det bare å droppe de som tilbyr det. Noen kort gir cashback eller avslag ved kjøp av varer, For eksempel gir trumf kortet 3% i cashback(penger en får tilbake ved slutten av året), ved daglivarekjøp og bensin på de foretningene som er tilknyttet trumf. Andre har kun rabatt på bensin, men hvis en kjører mye er det mye penger å spare på det. Kan få opptill 75 øre per liter i avslag med bruk av det rette kortet. Andre kredittkort har rabatt / cashback ved kjøp i klesbutikker eller elektrokjeder.

For de fleste av oss gjelder ikke reglene som for en ryddig kortbruker. Vi glemmer nå og da en regning, må kanskje vente et par måneder å betale ut beløpet fordi vi ikke ha råd. I en slik situasjon begynner fort gjelden å bli større. Med en stor effektiv rente og store fakturagebyrer vil den relative sparingen en kan ha fått i bonus og cashback bli spist opp i løpet av kort tid. For en slik bruker må en se på utgiftene kortet medfører. Sjekk den effektive renten og gebyrene.

Hvis en har en svært urydding økonomi burde en ikke ha kredittkort. Gjeld i kredittkort blir fort stor hvis en bruker det uten å ha økonomi til det. Da kan en fort ende opp i en situasjon der en må refinansiere gjelden eller kanskje ender opp i større økonomiske problemer som det er vanskelig å komme ut av.

Som regel får en ikke både i pose og sekk. Så sjekk vilkårene til de forskjellige kredittkortene og se hvilken rente og bonus fordeler som passer best for deg. Husk også at det ikke er penger å tjene på kredittkort kun muligheter for å spare. Den store fordelen er kjøpsforsikringen og den får du med uansett hvilket kredittkort du velger.

For mer informasjon om kredittkort besøk kredittkort hjelpen.

Posted in Alt muligComments (2)

Tags: , , , , ,

Skaff deg kredittkort nå!


De fleste har nok hørt om kredittkort. Dette har blitt mer og mer vanlig i vår digitale verden. Med et kredittkort betaler du ikke før du får regningen i posten. Derfor er kredittkort en trygg måte å kjøpe varer på internett. Det kan også være lurt om du gjør et kjøp i utlandet. Hvis du bruker et vanlig visa-kort kan du risikere å bli trekt flere ganger, og da er det vanskelig å få igjen pengene om du har kjøpt noe i utlandet.

Tidligere i år ble kredittkortnummer stjålet i stor skala fra Sony etter et hackerangrep. Det var brukere av Sonys tjeneste PlayStation 3 som ble frastjålet denne informasjonen. Så mange som 77 millioner brukere skal ha blitt frastjålet kredittkortinformasjon. Sikkerheten til Sony har vært alt for dårlig, for denne informasjonen skal ha vært lagret helt ukryptert. I begynnelsen sa Sony at det var bare brukernavn, passord og adresser som var stjålet, men det var det altså ikke.

Å handle med kredittkort i dag er trygt, men man må likevel være forsiktig. Man må passe på kredittkortet sitt, for kommer det på avveie er det lett at det blir misbrukt. Når du skal taste inn pin-koden din bør du passe på at ingen ser på den. Det har faktisk vist seg at noen har stått på tak nær en minibank for å filme kodene til folk som har tatt ut penger av minibanken. Etterpå har bandittene ranet personene som har tatt ut penger. Det beste kredittkort er muligens Santander Red etter hva jeg har lest på diverse nettsider. Et annet som er bra er Visa Kredittkort.

Det kan være lurt å bruke kredittkort for da er det også muligheter for ulike bonusprogrammer. Et bonusprogram er at du får rabatt eller poeng når du kjøper varer. Et eksempel kan være når du kjøper bensin, da tilbyr noen kredittkort en viss rabatt per liter. Et annet eksempel er at kredittkorttilbyderen tilbyr rabatt på reiser. Statoil har et mastercard som gir deg rabatt på bensinen, noe som kan gi deg en stor besparelse i året.

Posted in Alt muligComments (0)