Tag Archive | "Kredittkort i Norge"

Tags: , , , ,

365Privat er blitt kåret til Norges beste kredittkort


365Privat har blitt kåret til Norges beste kredittkort atter en gang. Det er ingen tvil om at 365Privat er Norges beste kredittkort. Man kan faktisk få opptil 81 øre rabatt per liter drivstoff du fyller. Du kjenner sikkert til de tradisjonelle bensinkortene hvor du er knyttet til en spesiell bensinstasjon. Med 365Privat kredittkort slipper du å måtte fylle bensin på en spesifikk bensinstasjon. Du kan like gjerne fylle på Esso som Shell. Du nyter en ekstra god fordel om du fyller hos Esso, for da får du hele 81 øre rabatt per liter om prisen på bensin ligger på 14 kroner literen.

Du får cashback på alle kjøp om du bruker 365Privat som betalingsløsning. 365Privat er et kredittkort for deg som elsker rabatter og cashback (tilbakebetaling). Man får rabatter på leiebiler fra Hertz og Avis, om du bruker dette kredittkortet når du handler.

Nettavisen, Dagbladet, VG og Dine Penger er bare noen utvalgte som har kåret 365Privat til det beste kredittkortet. Ingen andre kredittkort kan skilte med «best i test» 8 ganger, slik som Privat365. Det som kan være verdt å merke seg er at man må være over 21 år for å kunne søke om dette kredittkortet. Du kan heller ikke ha noen inkassosaker rettet mot deg de siste 3 årene.

Vi i Nyhetsbloggen kårer 365Privat til det beste kredittkortet for billigere bensin i 2012.

Klikk her for å lese mer om kredittkort, og blant annet 365Privat.

 

Posted in Alt muligComments (1)