Tag Archive | "Kredittkort for studenter"

Tags: , , ,

Kredittkort for studenter


«Kredittkort er noe dritt», «Styr unna kredittkort», «Pass deg for kredittkort». Skremselspropagandaen mot kredittkort florerer det av på nettet, og du har sikkert hørt det selv. Kredittkort for studenter finner du i Norge også, selv om utvalget ikke er like stort som i andre land. Om du skal være student i Norge i dag, så kan det by på en rekke utfordringer. Om du er student, så er det ikke alltid så lett å få seg kredittkort på grunn av at du som regel har lav inntekt.

Før du leser mer, så må vi bare få sagt at om du har betalingsanmerkninger, så er ikke kredittkort noe for deg. Så lenge du har betalingsanmerkninger vil du ikke kunne få et kredittkort når du søker om det. Det er ikke umulig for studenter å få et kredittkort. Om du har hatt en grei inntekt, aldri hatt betalingsanmerkninger og oppfyller kravet om alder, så kan du få kredittkort som student.

Når du er student kan det av og til komme vanskelige tider, og da kan det kanskje være greit å ha et kredittkort i bakhånd.  Om du ikke har penger på et tidspunkt, så kan et kredittkort redde deg ut fra en knipe. Har du for eksempel fått en regning du ikke klarer å betale i tide, vil du kunne utsette betalingen med et kredittkort. Du kan få større frihet om du har et kredittkort når du er student.

Her er flere artikler om kredittkort:

Flexi Visa

365Privat

Bank Norwegian

Shell Mastercard

Eksempel på et kredittkort: Remember kredittkort.

Posted in Alt muligComments (0)