Tag Archive | "Kredittkort 2012"

Tags: , , , , , , , , ,

Flexi Visa kredittkort for rabatter og bonuser


Det florerer med reklame for kredittkort på TV-skjermer, nettaviser, aviser og overalt hvor du finner reklame. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i løpet av 2012 kan vi i Nyhetsbloggen anbefale kredittkortet Flexi Visa. Dette er et kredittkort for deg som ønsker billigere bensin, billigere elektronikk eller billigere klær. Flexi Visa har en rekke bonuskategorier, som du kan velge i mellom. Dette er med på å gi deg en rekke valg å velge mellom

Hva er fordelene med Flexi Visa Kredittkort

For å finne ut litt mer om Flexi Visa Kredittkort tok vi en tur innom denne lenken: http://www.tipstilkredittkort.com/flexi-visa-kredittkort hvor vi fant en god del informasjon om dette kredittkortet. Man kan for eksempel få en kredittgrense på opptil 100. 000 kroner i følge nettsiden Tipstilkredittkort.com. I følge nettsiden kan man også få inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette vil si at du slipper å måtte betale renter på de første 50 dagene. Da kan du vente med å betale regningen i 50 dager, før det påløper rente på beløpet du skylder den som har sendt ut kredittkortet.

Med Flexi Visa sitt kredittkort får man 4 % bonus når man skal ut å fly. Dette er et kredittkort for alle, fordi man får bonus eller rabatt på nesten hva som helst.

Du bør ha flere enn ett kredittkort


Noe annet som kan være verdt å tenke på er at du bør ha flere kredittkort. I følge denne artikkelen: www.tipstilkredittkort.com/du-bor-ha-flere-kredittkort/ så bør du ha flere kredittkort. Grunnen til at man bør ha flere kredittkort er at det gjør faren mindre om du skulle miste det ene kredittkortet. En annen fordel med å ha flere kredittkort er at de ulike kredittkortene har ulike fordeler.

 

Posted in Alt muligComments (1)