Tag Archive | "Knights Templar"

Tags: , , , , , , ,

Anders Behring Breivik tror politiet har pågrepet «en bror»


Politiet har hatt en lang rekke med politiavhør med Anders Behring Breivik, og nå har det kommet fram at Behring Breivik tror at politiet har pågrepet det han kaller «en bror» etter 22. juli. Anders Behring Breivik sitter fengslet på Ila Fengsel, og han skal ha uttalt at dersom politiet har pågrepet enda en person, så vil Breivik sone sammen med ham. Om dette er et spill for at politiet skal tro at det har vært med enda en på massakren som skjedde på Utøya og i Regjeringskvartalet er vanskelig å vite. Det var den 16. november i fjor at Anders Behring Breivik skal ha sagt dette til politiet. Det er Verdens Gang som har fått innsyn i disse dokumentene nå.

Anders Behring Breivik hevder å tilhøre terroristorganisasjonen Knights Templar, og det er i denne organisasjonen Breivik tror at en person til skal være pågrepet. Behring Breivik hevder at han har studert de norske lovene i flere år, og sier at hvis han skal bli dømt for handlingen sin, så må han ha vært med i et såkalt «forbund» med flere personer. Anders Behring Breivik sier at man ikke vil finne noe på Facebook-kontoene hans eller e-postene som kan knytte ham til Knights Templar.

ABB skal i avhør og i sitt manifest ha skrevet om det han kaller et møte i London med «Knights Templar». Han hevder også at han skal ha hatt kontakt med fire «ordensbrødre» som han kaller det. Breivik hevder fortsatt at det er to norske terrorceller til, i tillegg til ham selv. De psykiatrisk sakkyndige mener at Breivik har schizofrene vrangforestillinger, og en av grunnene til at de mener det, er at han snakker om tempelridderordenen.

Posted in NyheterComments (0)