Tag Archive | "Kampen mot terrorister"

Tags: , , , , , , ,

Blir vel et terrorangrep i Norge snart!


Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!
Det er vel ikke lenge før det blir et terrorangrep i Norge nå, etter at vi har «importert» disse muslimene fra Midtøsten. Det er skremmende at terrorister som hører hjemme i Midtøsten blir pågrepet i Norge for å ha planlagt terrorangrep. Dette er prisen Norge må betale for at Jens Stoltenberg og co har skaffet oss alle disse utlendingene i landet. Det neste blir vel at en bombe eksploderer midt på Karl Johans gate eller på et tog. De tre terrorsiktede skal i følge Vg være fra Irak, Usbekistan og en fra Kashakstan eller Kina. Den ene av dem er til og med norsk statsborger! Det skulle vært forbudt å bli norsk statsborger for folk fra Midtøsten. For meg vil de alltid være irakere, pakistanere eller iranere.

Det beste ville nå vært å få disse terroristjævlene utlevert til USA. For der kommer de til å få en lengre straff enn i Norge. Her i Norge elsker vi å gi kriminelle lave straffer, slik at de raskt kan komme seg ut av fengslet for å gjøre kriminelle handlinger igjen. Det er for meg uforståelig hvorfor disse terroristene vil ødelegge for vanlige folk, med å sprenge seg selv eller andre i luften. Det er alt for mange som ofrer livene sine for disse idiotiske terroristene med å sprenge seg selv i luften.

Kampen mot terror er på langt nær vunnet, det kommer den sikkert aldri til å bli heller. Snarere tvert i mot tror jeg. Det blir nok mer og mer av disse terroristene. Du finner de i Russland, Midtøsten og ellers rundt om i verden. Vi må nok bare leve med at det finnes terrorister i verden.

Posted in NyheterComments (41)

Tags: , , , , , , ,

Få soldatene ut av Afghanistan!


Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!
Nå synes jeg krigen i Afghanistan har gått for langt. For jeg leser på VGNett at 4 norske soldater har mistet livet av en veibombe i dette krigsherjede landet. Tapene begynner å bli mange nå, på grunn av denne krigen i Midtøsten. 17 april 2009 ble den 30 år gamle Trond Petter Kolset drept av en veibombe, akkurat slik som i dag. Han var en av fire norske soldater som omkom den dagen. Det er trist når norske liv går tapt i en krig som aldri ser ut til å ta slutt.

Den første nordmannen som døde i Afghanistan var Tommy Rødningsby (29) fra Telemark bataljonen. Dette skyldtes et rakettangrep. En person ble også kraftig såret den 23. mai 2004. Det skulle gå tre år til neste person skulle miste livet i krigen. Denne gangen var det 33 år gamle Tor Arne Lau-Henriksen. Han ble drept under et rekognoseringsoppdrag sør for Kabul. Jeg husker godt når Kristoffer Sørli Jørgensen (22) ble drept den 8. november 2007. Det fikk mye oppmerksomhet i media.

I dag har fire til gått bort i krigen. Fire tapre og modige menn som kjempet for Norge mot Al Qaida, mot Taliban og mot Osama bin Laden. Vi må ikke glemme disse soldatene som har ofret livet sitt for Norge. De har vært flinke, og ikke minst tøffe. Tankene mine går til familiene, bekjente og alle andre som er berørt av at mange soldater har blitt drept i Afghanistan.

Posted in NyheterComments (14)