Tag Archive | "Kampen mot terror"

Tags: , , , , , , ,

Blir vel et terrorangrep i Norge snart!


Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!
Det er vel ikke lenge før det blir et terrorangrep i Norge nå, etter at vi har «importert» disse muslimene fra Midtøsten. Det er skremmende at terrorister som hører hjemme i Midtøsten blir pågrepet i Norge for å ha planlagt terrorangrep. Dette er prisen Norge må betale for at Jens Stoltenberg og co har skaffet oss alle disse utlendingene i landet. Det neste blir vel at en bombe eksploderer midt på Karl Johans gate eller på et tog. De tre terrorsiktede skal i følge Vg være fra Irak, Usbekistan og en fra Kashakstan eller Kina. Den ene av dem er til og med norsk statsborger! Det skulle vært forbudt å bli norsk statsborger for folk fra Midtøsten. For meg vil de alltid være irakere, pakistanere eller iranere.

Det beste ville nå vært å få disse terroristjævlene utlevert til USA. For der kommer de til å få en lengre straff enn i Norge. Her i Norge elsker vi å gi kriminelle lave straffer, slik at de raskt kan komme seg ut av fengslet for å gjøre kriminelle handlinger igjen. Det er for meg uforståelig hvorfor disse terroristene vil ødelegge for vanlige folk, med å sprenge seg selv eller andre i luften. Det er alt for mange som ofrer livene sine for disse idiotiske terroristene med å sprenge seg selv i luften.

Kampen mot terror er på langt nær vunnet, det kommer den sikkert aldri til å bli heller. Snarere tvert i mot tror jeg. Det blir nok mer og mer av disse terroristene. Du finner de i Russland, Midtøsten og ellers rundt om i verden. Vi må nok bare leve med at det finnes terrorister i verden.

Posted in NyheterComments (41)

Tags: , , , ,

Det sitter nok folk langt inne i fjellet nå


Terroristangrepet i Moskva den 30. mars sjokkerte en hel verden. Noen hjernevaskede kvinner sprengte seg selv i luften, og så mange som 39 døde. Politiet går nå fra hus til hus i Ingusjetia for å finne ut hvem kvinnene var. Siste nytt er at enda et teroristangrep har rammet Russland. Denne gangen er det ikke i Moskva, men i Dagestan. 12 skal være drept, men det er godt mulig at flere blir funnet etter hvert.

Det sitter nok noen stygge terrorister langt inne i Kaukasus-fjellene nå. Hadde jeg stått bak noe sånt ville jeg nok gjort det samme. Gjemt meg i fjellene. Jeg håper russiske myndigheter klarer å ta disse usympatiske drittsekkene. Doku Umarov utpekes som lederen av terrornettverket. Doku er en typisk terrorist, med langt skjegg.

Kaukasus er ett område som alltid har vært omstridt. Russerne erobret området i 1830, og etter det har det ikke vært mulig å få fred. Hele 40000 soldater har Russland plassert ut i Tsjetsjenia. Krigføringen som pågår i Tsjetenia er nokså lik den som foregår i Irak. Putin forsvarer krigen i Tsjetsjenia med at det er kampen mot terrorisme, men egentlig er det en kamp for at Tsjetsjenia ikke skal bryte seg ut av Russland.

Gjennom tidene har nordmenn hatt interesser i Kaukasus områdene. Knut Hamsun, kjent som en stor forfatter og nazist. Hamsun reiste gjennom Kaukasus i 1899, og ga ut reiseskildringen «I Æventyrland».

Fridtjof Nansen arbeidet for armenske flyktninger under første verdenskrig. Nansen arbeidet for et fritt og uavhengig Armenia, og var en viktig del av det armenske folk.

Statoil har store interesser i Kaukasus området. Statoil sine interesser forholder seg til Aserbajdsjan på grunn av oljeutvinning. Statoil sin virksomhet i Aserbajdsjan er blant de største satsinger de har i ett enkelt land.

Posted in NyheterComments (1)