Tag Archive | "Jan Jönsson"

Tags: , , , , , , ,

Rosenborg knuste Odd Grenland 7-0!


Odd Grenland-spillerne slet nok med søvnen etter 7-0 taper for Rosenborg. Trønderne er nå 14 poeng bak Molde, med 2 kamper mindre spilt. Jeg for min del tror at gullet har røket for Janne og Rosenborg. Det har vært en dårlig periode for RBK i det siste, men etter 7-0 seieren i går, så ser det ut som at de har kommet i form igjen. «Vi fikk til ganske så mye i dag, bortsett fra en liten periode i andreomgangen. Men dette ble riktig så bra», sier Jönsson til VG Nett etter kampslutt.

« I pausen sa jeg bare at kampen var tapt og at vi skulle unngå kort. Og ved 5-0 klapper vi sammen igjen i andreomgangen. Dette var tøft. Det pinligste jeg har opplevd», sier Fagermo til VG Nett. Mushaga Bakenga har måttet slite benken i Rosenborg-leiren en god stund, men i dag fikk han sjansen fra start. Den sjansen benyttet han godt, for etter bare 4 minutter dunket han ballen i mål. Det er mange lag som scorer mye mål for tiden. Manchester United vant 8-2 over Arsenal for ikke mange dager siden. Samtidig vant Manchester City 5-1 mot Tottenham. Rosenborg spilte festfotball på Lerkendal, og Odd Grenland ble rett og slett ydmyket.

Den 18 år gamle unggutten Fredrik Midtsjø fikk prøve seg for Rosenborg i går, og 18-åringen ble kreditert med sitt første mål i Tippeligaen. Det var tilogmed i hans eliteseriedebut. Det var utrolig moro å komme inn og score. Jeg er godt fornøyd, smiler han. All ære til Rosenborg for denne praktfulle seieren over  Dag-Eilev Fagermos Odd Grenland.

Posted in SportComments (0)

Tags: , , , , ,

Taktikk


Dette var ren taktikk av Stabæk, bra at Berg sa nei. Alle trenger vel ikke å følge etter flokken som sier ja?

Det ser ikke ut som det hjalp så mye, men de kunne kanskje tapt enda mer hvis de hadde fått vanna banen? Jeg liker Stabæk’s spillestil, og i går visste de hvordan de var i fjord. Håper Stabæk kommer sterkt tilbake fremover. Egentlig vil jeg kalle dette for en skikkelig agurknyhet. Det er jo det det er. «Fikk ikke vanne banen» for en nyhet.

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/cupen/artikkel.php?artid=567883

Posted in SportComments (2)