Tag Archive | "Investere i Norwegian"

Tags: , , , , , , ,

Investere i aksjer via Nordnet.no


Skal du investere i aksjer på internett, så bør du ta en nærmere titt på tjenesten Nordnet.no. Dette er en nettjeneste hvor du kan kjøpe aksjer, fond, opprette investeringskonto, handle råvarepapirer samt valuta. Å investere i aksjer via Nordnet kan gi deg en mye bedre avkastning enn hva dagens lave rente gir deg på pengene i banken. Følger du tipsene som vi gir deg på nettsiden aksjeinvestering.blogspot.com, så er sannsynligheten stor for at du sitter igjen med en slant penger mer enn hva rentene gir. 

Nå er vi som har startet denne aksjeinvesteringsnettsiden langt i fra profesjonelle tradere, men driver med det på hobbybasis. En aksje som anbefales på aksjeinvesteringsbloggen i skrivende stund er Funcom-aksjen. Det spås at denne kommer til å stige fram mot lanseringen av Lego-spillet som kommer senere i år.

Bloggeieren av denne nyhetsbloggen har tidligere skrevet om Norwegian, og at Stig Myrseth i Dovre Forvaltning har et kursmål på 1000 kroner på Norwegian-aksjen. Dette er høyt for en aksje som på nåværende tidspunkt ligger like under 250 kroner. Å investere i Norwegian kan gi god avkastning, men det kan også gi store tap dersom Bjørn Kjos og Norwegian feiler totalt på deres langdistanseflyvninger. 

Det er enkelt å investere i aksjer gjennom Nordnet.no, og det koster ingenting å opprette en konto. Det er ingen faste kostnader, og Nordnet er kjent for lav kurtasje. Det eneste kravet for å opprette en konto hos Nordnet er at du er over 18 år gammel. Man kan investere i både Norge og utlandet gjennom Nordnet sin internettløsning.

Det er fullt mulig å utføre shorthandel gjennom Nordnet. Dette innebærer at man rett og slett selger en aksje en ikke eier, for så å kjøpe tilbake aksjen senere. Dersom kursen har sunket i mellomtiden vil du sitte igjen med penger. Det er altså omvendt i forhold til tradisjonell aksjeinvestering. Det er mulig å shorte både norske og utenlandske aksjer hos Nordnet.no.

Da er det bare å ønske lykke til med aksjeinvesteringen, og følg gjerne tipsene vår på aksjebloggen. Vi kan ikke love deg god avkastning, siden vi ikke er eksperter. Men følger du tipsene våre vil du ha en mulighet til å tjene gode penger.

Nordnet

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , ,

Bør man investere i Norwegian-aksjen (NAS)?


Stig Myrseth i Dovre Forvaltning er ikke i tvil om at man bør investere i Norwegian, og har et kursmål på 1000 kroner. I skrivende stund ligger Norwegian Air Shuttle (NAS) sin kurs på 259 kroner.

Når det kommer til å investere i Norwegian-aksjen, så er det delte meninger om dette. Dersom utenlandsflyvningene til Norwegian skulle lykkes, så er ikke et kursmål på 1000 kroner uoppnåelig. Norwegian har hatt en del innkjøringsproblemer med de nye flyene, men dette kan vise seg å snu etter hvert. Et spørsmål mange kanskje har stilt seg er om Bjørn Kjos og Norwegian hadde foreberedt seg godt nok på forhånd. De aller fleste vil si nei til dette.

Personlig har jeg stor tro på Norwegian-aksjen, og ser det ikke som umulig at den kan komme opp i 400 kroner i løpet av en periode på 8-12 måneder. Det er likevel en risikabel aksje, så dersom du ikke er en gambler vil du nok ikke investere i Norwegian Air Shuttle. Dagens verdi i Norwegian ligger på litt over 9 milliarder norske kroner, og dette vil komme til å stige til 35 milliarder kroner dersom Stig Myrseth i Dovre Forvaltning får rett i sin spådom.

Det er nettavisen Hegnar.no som har omtalt saken på sine nettsider.

Norwegian

Posted in NyheterComments (0)