Tag Archive | "Investere i aksjer"

Tags: , , , , , , ,

Investere i aksjer via Nordnet.no


Skal du investere i aksjer på internett, så bør du ta en nærmere titt på tjenesten Nordnet.no. Dette er en nettjeneste hvor du kan kjøpe aksjer, fond, opprette investeringskonto, handle råvarepapirer samt valuta. Å investere i aksjer via Nordnet kan gi deg en mye bedre avkastning enn hva dagens lave rente gir deg på pengene i banken. Følger du tipsene som vi gir deg på nettsiden aksjeinvestering.blogspot.com, så er sannsynligheten stor for at du sitter igjen med en slant penger mer enn hva rentene gir. 

Nå er vi som har startet denne aksjeinvesteringsnettsiden langt i fra profesjonelle tradere, men driver med det på hobbybasis. En aksje som anbefales på aksjeinvesteringsbloggen i skrivende stund er Funcom-aksjen. Det spås at denne kommer til å stige fram mot lanseringen av Lego-spillet som kommer senere i år.

Bloggeieren av denne nyhetsbloggen har tidligere skrevet om Norwegian, og at Stig Myrseth i Dovre Forvaltning har et kursmål på 1000 kroner på Norwegian-aksjen. Dette er høyt for en aksje som på nåværende tidspunkt ligger like under 250 kroner. Å investere i Norwegian kan gi god avkastning, men det kan også gi store tap dersom Bjørn Kjos og Norwegian feiler totalt på deres langdistanseflyvninger. 

Det er enkelt å investere i aksjer gjennom Nordnet.no, og det koster ingenting å opprette en konto. Det er ingen faste kostnader, og Nordnet er kjent for lav kurtasje. Det eneste kravet for å opprette en konto hos Nordnet er at du er over 18 år gammel. Man kan investere i både Norge og utlandet gjennom Nordnet sin internettløsning.

Det er fullt mulig å utføre shorthandel gjennom Nordnet. Dette innebærer at man rett og slett selger en aksje en ikke eier, for så å kjøpe tilbake aksjen senere. Dersom kursen har sunket i mellomtiden vil du sitte igjen med penger. Det er altså omvendt i forhold til tradisjonell aksjeinvestering. Det er mulig å shorte både norske og utenlandske aksjer hos Nordnet.no.

Da er det bare å ønske lykke til med aksjeinvesteringen, og følg gjerne tipsene vår på aksjebloggen. Vi kan ikke love deg god avkastning, siden vi ikke er eksperter. Men følger du tipsene våre vil du ha en mulighet til å tjene gode penger.

Nordnet

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , ,

Bjørn Wicklunds fire beste aksjetips


Bjørn Wicklund som er investeringsdirektør i Terra Forvaltning har kommet med fire gode aksjetips til Hegnar.no. Til Hegnar.no sier Bjørn Wicklund at den verdsettelsen som er av Oslo Børs er hyggelig. Favorittaksjen til Wicklund er Subsea 7. Investeringsdirektøren sier at oljeprisen er ubehagelig høy. Wicklund anbefaler Subsea 7 fordi han mener kontraktene etter hvert vil rulle inn, og at 2013 vil bli et interessant år for selskapet. Det er heller ikke lenge siden at Subsea 7 ble tildelt en kjempekontrakt av Statoil til en verdi av 465 norske kroner. Subsea 7 operer i et marked hvor det er relativt få aktører, samt at det er en bra tilgang på oppdrag for tiden.

 

En annen aksje Bjørn Wicklund anbefaler er Storebrand. Han mener at Storebrand har fått for mye pes etter at de la fram resultatet sitt. De to siste selskapene investeringsdirektøren Wicklund anb


efaler er Statoil Fuel & Retail og Norwegian Air Shuttle. Så spørs det om aksjetipsene til Bjørn Wicklund holder, eller om de vil floppe. Vi i Nyhetsbloggen har tro på at Funcom er en aksje som kommer til å stige fram mot lanseringen av det nye spillet Secret World. Funcom er for tiden verdsatt til 19.60 kroner per aksje.

 

Posted in NyheterComments (1)