Tag Archive | "Hvordan tjene penger online"

Tags: , , , , ,

Tjene penger online ved å lage et forum


Dette er ikke en av de mest opplagte måter å tjene penger online, selv om det finnes mange internettforumer der ute. Gode norske internettforumer er for eksempel Webforumet.no, FreakForum.no og Diskusjon.no

Det er nok av temaer forumet ditt kan handle om for å bygge et verdig forum – alt du trenger å gjøre er å velge et tema som du allerede har en god del kunnskap i. Alternativt kan du legge til et forum på et nettsted du har fra før av, som kan være en utmerket måte å tjene penger på ved den eksisterende trafikken du allerede har fra før av.

Et forum er også en utmerket måte å gi mer verdi for de besøkende på nettsiden din. De har en grunn til å returnere til nettstedet ditt fordi de vet det vil være regelmessig ferskt innhold der. Det samme faktum vil også bety at søkemotorene vil besøke nettstedet ditt oftere også, noe som kan resultere i en høyere ranking.

Å bygge et forum krever en god del innsats i utgangspunktet, men det fører med seg mange belønninger. Det kan også være mye billigere enn du tror, ​​siden det er mange leverandører som vil la deg få programvaren du trenger helt gratis.Ta en titt rundt på internett for å se hvilke forum  som appellerer til deg  før du bestemmer deg. Gode eksempler jeg kan gi på forum er: PHPBB og Vbulletin.

Hva skal man gjøre for å tjene penger på forumet?
Vel det er avhengig av temaet på forumet, men du kan kreve et gebyr for at folk skal få tilgang til forumet hvis du gir dem anstendig informasjon og det er verdt pengene. Noen nyhetesrelaterte nettsider krever en avgift for tilgang som oppfordrer folk til å besøke nettsiden på daglig basis, men selvfølgelig kan nettsiden din ha et helt annet emne eller tema enn nyheter.

Du kan også tenke på å bygge et forum hvor et vanlig medlemskap er gratis, men for å få tilgang til premium-funksjonene må du betale en liten månedlig avgift. Denne strategien er god fordi medlemmene får sjansen til å smake på nettsiden før man beslutter om man skal betale for et premium-medlemskap.

Det er en god idé å gjøre leksene dine før du begynner med noe som dette, fordi det er ikke sikkert at medlemmene er interessert i et betalt medlemskap. Hvis du ender opp med å gi abonnentene noe de kan få andre steder uten noen kostnad, så det er ingen grunn for dem å bli medlem hos ditt betalte forum. Det er et godt poeng å huske på når du kommer i gang, hvis du ser at det er mange som dropper abonnementet.

Noen tilbyr medlemskap kun for nettsider også, inkludert forum. Disse sidene er vanligvis basert rundt et populært emne, men mer inn i dybden og tilbyr unikt innhold ingen andre kan tilby. For eksempel er det nok av innhold der ute om å skrive og selge e-bøker, men det er minst én person som tilbyr folk å gå i gjennom prosessen trinn for trinn, dele sin egen suksess med å skrive og selge e -bøker.

Så hvis du har noen ideer om å lage et forum, hvorfor begynner du ikke bare med en gang, og gjør det til en realitet? Dette jeg har skrevet her kan hjelpe deg med å gi deg en fin liten ekstrainntekt, som kan komme godt med til å betale regninger eller en ferietur.

Posted in Tjene Penger OnlineComments (3)