Tag Archive | "Hardcore Pawn"

Tags: , , , , , ,

Anbefalt TV-program: Pantelånerne i Detroit / Hardcore Pawn


Kjeder du deg grønn i påsken? Da kan vi anbefale TV-programmet Pantelånerne i Detroit. Dette er et amerikansk TV-program som handler om en familieeid pantebutikk i Detroit. I USA blir TV-serien kalt for Hardcore Pawn, og serien debuterte den 16. august i 2010. Under premieren leverte tv-programmet med 2 millioner seere i USA.

Butikken heter American Jewelry og er eid av Les Gold, som er en 60 år gammel mann. I denne serien ender det ofte opp i konflikter siden både datteren og sønnen til Les Gold jobber hos American Jewelry. Det som kanskje er mest interessant med programmet er de stadige konfliktene som skjer blant de som jobber hos American Jewelry. Man kan gjerne si at det er et større fokus på konfliktene enn på hva som kommer inn i butikken. Av og til kommer det svært spesielle gjenstander inn i butikken.

Ønsker du å se dette TV-programmet i Norge, så finner du det på TV-kanalen MAX. Det sendes flere episoder om dagen av Hardcore Pawn / Pantelånerne i Detroit. Hva synes du om Pantelånerne i Detroit?

Posted in Alt muligComments (0)