Tag Archive | "Frp"

Tags: , , , , , ,

Sylvi Listhaug med det falske gliset har satt seg på kant med bøndene


Sylvi Listhaug har vært mye å sett framme i media i det siste med sitt falske glis som dukker opp til ethvert spørsmål fra journalister. FRPs landbruksminister må være en av de mest landbruksfiendtlige ministerne vi har hatt gjennom tidene, om ikke den verste. Tilbudet fra staten på 150 millioner kroner mer enn tidligere har skapt bonde-opprør, og egg-pakkerirer landet rundt har blitt blokkert av sinte bønder.

Det kom ikke som en overraskelse at Sylvi Listhaug og FRP ville komme med et dårlig tilbud, og bøndene må nok ha vært forberedt på at det kunne bli en slags «streik». Nå oppfordrer bønder over hele landet til å hamstre egg fra butikkene, for at det skal bli tomt. Om dette er det riktige virkemiddelet er jeg ikke sikker på, men de har ihvertfall skapt blest om saken sin. Det er heller ingen selvfølge at bøndene klarer å tømme butikkene for egg, ettersom lagrene av egg hos grossistene pleier å være noenlunde store.

Sylvi Listhaug må nok svare for seg på TV og i aviser de kommende dagen, og da spørs det om hun drar fram det falske gliset som har blitt kjennetegnet for Norges landbruksminister anno 2014. Bøndene som har hatt en kraftig økning i utgiftene de siste årene har ikke kunnet skilte med noen særlig inntektsøkning. Så spørsmålet blir da om vi ønsker et norsk landbruk og et levende samfunn i distriktene? Dersom svaret er ja, så må Sylvi Listhaug legge mer penger på bordet. Hvis ikke kommer vi til å sitte igjen med de store brukene på Østlandet, Jæren og Trøndelag om noen år.

Det er viktig at Norge opprettholder en viss selvforsyning, selv om vi langt ifra er selvforsynte den dag i dag. Det ser ikke ut til at det blir noe mindre krig og ufred i verden, og det er bare en grunn til at Norge bør være selvforsynte. En annen grunn til at vi bør være selvforsynte er dersom en internasjonal matkrise skulle oppstå. At Listhaug er tilhenger av importert mat er ingen overraskelse. Ønsker du at Norge skal være selvforsynt Sylvi Listhaug, eller skal vi stole på andre?

Sylvi Listhaug

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , ,

Siv Jensen vil stanse trygdelekkasjen til EU-borgere


Frp-leder Siv Jensen sier at hun vil stanse trygdelekkasjen til EU-borgere. Jensen uttaler at det er en fri vandring av trygdeflyktninger. Hva det er, må vi nesten spørre Siv Jensen om. Frp-lederen sier at hun er for arbeidsinnvandring, men i mot velferdsflyktninger. Om det blir et problem siden Norge er med i den såkalte EØS-avtalen, bryr ikke Jensen seg om. Hun mener at vi må stå opp mot EØS.

Siv Jensen slo tilbake mot de som mener at FRP legger opp til eksperimenter i dårlige tider. De eksperimentene som folk mener at Jensen legger opp til, er økonomiske eksperimenter. Det er viden kjent at Frp er et parti med mange ukloke hoder, og vi i Nyhetsbloggen skjønner godt at mange setter sin tvil mot Fremskrittspartiet. Det er heller ikke ofte vi i Nyhetsbloggen er enige med Arbeiderpartiet, men denne gangen må vi si oss enig at vi ikke ønsker Frp sine økonomiske eksperimenter.

Fremskrittspartiet har slitt på meningsmålingene i god tid, men er nå på vei opp igjen. Vi i Nyhetsbloggen tviler på at denne veksten kommer til å fortsette i lang tid framover. Hvis ikke Frp kommer med noen skikkelige saker snart, så vil nok meningsmålingene peke nedover for Fremskrittspartiet. Det har vært lite kampsaker som Frp står for i media, og da er det vel heller ingen som vil stemme på partiet?

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , ,

Frp med klimaultimatum til Høyre


Per Willy Amundsen fra Frp krever at Høyre endrer sin klimapolitikk for at det skal kunne bli et regjeringssamarbeid. Fremskrittspartiet krever at Høyre fraviker fra forslaget om klimaforlik. Her er hva Per Willy Amundsen uttaler om saken:

– Det er helt umulig for Frp å lage en regjeringsplattform med Høyre som innebærer at to tredeler av utslippsreduksjonene innen 2020 skal tas i Norge, sier den klimapolitiske talsmannen Per Willy Amundsen til Aftenposten.

Det er en kjent sak at Amundsen og hans kolleger i Frp er et klimafiendtlig parti. Fremskrittspartiet legger ikke skjul på at de er et klimafiendtlig parti i sine uttalelser. Erna Solberg har kommet med en latterlig uttalelse i saken; «Hvis Frp legger vekk deler av sin politikk kan Siv Jensen bli en god finansminister». At Siv Jensen kunne blitt en god finansminister må være det største tullet Erna Solberg har sagt på lang tid. Siv Jensen duger ikke til å være leder for Fremskrittspartiet, og heller ikke som finansminister. Siv Jensen er ikke akkurat den som har mest kontroll over tall.

 

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , ,

Per Sandberg mener at politiet får for mye penger


Det er en merkelig kritikk Frps nestleder Per Sandberg kommer med. Han mener at politiet får for mye penger. Jeg kan skjønne at kritikken kommer fra Per Sandberg, for det er ikke en mann med mye vett i skallen. Nestlederen sier at han vil ha en radikal omlegging av politiet. Han mener at politiet får alt for mye midler sammenlignet hva det norske folk får tilbake. Jeg legger merke til at Per Sandberg ikke tenker over at det er en stor forskjell å ha politifolk i drift i et land som Norge, enn for eksempel i Pakistan. Dette er nok noe denne merkelige politikeren Per Sandberg burde tenke over! En annen ting er at Fremskrittspartiet alltid har snakket om at politiet bør få mer ressurser, men nå mener de det motsatte. Hvor er logikken, Per Sandberg?

Det at Per Sandberg vil redusere antall politidistrikt fra 27 til 6 viser jo hvor lite innsikt denne mannen har. Jeg ser ikke noe poeng i å redusere antall politidistrikt i Norge, ettersom vi er et ganske stort land målt i areal. Hvis Per Sandberg kunne kommet med noen gode argumenter for å redusere antall politidistrikt, så kunne jeg nok sett på saken. Han gir ingen gode argumenter for at vi i Norge skal ha færre politidistrikt. Per Sanberg uttaler også at han vil at politifolk skal stå lengre i arbeid. Nå er pensjonsalderen 57 år for politifolk.

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , ,

Møkkapartiet Frp


UNIK: TRYG reiseforsikring - uforpliktende sjekk
Per Arne Olsen som representerer møkkapartiet Frp har kjøpt en leilighet som egentlig skulle gå til unge førstegangskjøpere. Det kommer ikke som noen bombe at dette er en som er medlem i Fremskrittspartiet. Det eksisterer mange grådige gubber i dette partiet, og det er vel en av grunnene til at de ønsker et lavere skattenivå. Olsen har ikke en gang bodd i leiligheten selv, og solgte den med fortjeneste. Dette er rett og slett skammelig av en politiker. Vi kan ikke ha politikere som utnytter slike goder som skal være for unge i etableringsfasen.

Denne Per Arne Olsen er også ordfører, glad han ikke er det i min kommune! I kommunen jeg bor har jeg Høyre, noe som er mye bedre enn Frp! Her har Olsen dreti på draget, og bør ta konsekvensene for det. Jeg mener at slike folk som Olsen ikke hører hjemme i politikken. Han passer egentlig perfekt inn i møkkapartiet Frp. Det gleder meg når skandaler skjer i dette partiet. Partiet som lover billigere snus, røyk, alkohol og sprit er nok det partiet jeg hater mest innenfor norsk politikk, og det er jeg ikke alene om.

Jeg er forundret over at en politiker ikke klarer å se hva som er etisk riktig eller ikke. Det er lite troverdig at han kjøpte leiligheten til datteren sin. Den ble nok kjøpt av en grunn; penger! Tenk at denne mannen er nestleder i Fremskrittspartiet. Det sier vel litt om dette partiet. Jeg ser frem til å få mange «koslige» kommentarer i kommentarfeltet under.

Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!

Posted in NyheterComments (30)

Tags: , , , ,

Fet timelønn for Hagen


Frp-politiker Carl I. Hagen har nå skiftet yrke, og er nå kommunikasjonsrådgiver. Han skal altså komme med råd. Han skal gi råd til bedrifspolitikere om hvordan det politiske systemet fungerer. Han sitter inne med mye kunnskap, og kan sikkert gi gode råd.

Read the full story

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , ,

Frps løgner?


Frp presentere i dag 100 dagersplanen, som de skal sette i verk om de kommer til makten. Mange av disse punktene kommer Frp ganske så sikkert til å innføre, men noen av punktene er jeg mer usikker på. Noen av punktene mener jeg er urealistiske, mens andre er helt greie. Denne gangen er det Frp sin tur til å komme med løgner, forrige gang var det Arbeiderpartiet.

Read the full story

Posted in NyheterComments (10)

Tags: , , , , , , , , ,

Ikke diktator selv om man får i gjennom alt


Jeg mener at man ikke er diktator hvis man sier at man får gjennom alt. Det handler om å sette mål som er mulig og oppnå. Det handler også om å ikke sette seg for mange mål. Samme hvem som kommer i regjeringen så er det løftebrudd på løftebrudd. INGEN og da sier jeg ingen klarer å holde alle løftene sine. Nå har tiden kommet igjen for å oppta tv’en dagen lang med valg-løgnene sine. For all del det er sikkert folk som synes det er interessant, men det gjør ikke jeg. Media kunne kanskje kutta ned litt, og gitt de litt mindre oppmerksomhet? For det er jo det de vil ha.

Det var forresten Erik Solheim, som kom med dette utspillet:

Den som tror man får gjennom alt er diktator.

Her er noen lenker til saken og noen om valget:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=556528

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=556572

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Latterlige forslag/utspill


Jeg leser at Frp er det partiet som får mest oppmerksomhet i agurktiden. Jeg tror dette fører til at de får bedre oppslutning, og flere stemmer. Frp har hatt flere latterlige utspill, og derfor kommer de mye i media.

Antall artikler i perioden 15/6 – 15/7

Frp: 10.668
Ap: 6.418
Sp: 6.318
H: 5.646
Krf: 4.579
V: 3.056
Sv: 2.721

En undersøkelse som medieanalysebyrået Retriever har gjort for VG Nett viser at at Frp er nevnt i over 10.650 nyhetssaker i papiraviser, nettaviser og etermedier i løpet av én måned mellom 15. juni og 15. juli.

Frp knuser Ap, med cirka 4000 omtaler flere enn Arbeiderpartiet. Jeg tror de andre partiene ligger på latsiden i ferien, og det utnytter Frp. Hvis Frp fortsetter å komme med dumme utspill, vil de nok toppe denne statistikken fortsatt.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=563987

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=564317

Posted in NyheterComments (1)

Tags: , , , , , ,

Idioti?


Jeg leser både på Vg og Dagbladet at Frp vil sende alle asylsøkere ut av landet.

Dette skriver Vg:

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) slakter Frps forslag om å sende alle asylsøkere til Afrika.

Det er kanskje en enkel måte å bli kvitt problemet med økende innvandring til Norge, men jeg mener at dette er feil metode. Jeg mener det er en feil metode, fordi de søker jo om asyl i Norge, og ikke i Afrika? Det er kanskje penger å spare, men om det er den beste metoden, det tror jeg ikke.

Jeg tror heller det er bedre, og minske innvandringen til Norge med å ta i mot færre asylsøkere. Jeg tror det blir mye lettere for Norge, hvis vi tar i mot færre asylsøkere. For å ta et eksempel, kanskje ikke det beste eksempelet men jeg prøver meg. Det er enkelere og holde styr på 2 unger enn 5 unger, så det skulle kanskje være enklere å holde styr på færre asylsøkere også da?

Torsdag denne uken ble det lagt fram ferske tall fra UDI. De viste at antall asylsøknader har økt kraftig, og at tallet ved utgangen av året totalt vil komme opp mot 18.000, noe som vil være rekord.

Skriver Vg.no

18000 asylsøkere er ekstremt mye på kun ett år. Det er mye flere folk enn mange bygder her i landet har, og det sier vel det meste?

Link:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568196

http://www.dagbladet.no/2009/07/11/nyheter/innenriks/politikk/frp/asylpolitikk/7150068/

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2009/artikkel.php?artid=568203

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg09/article2810720.ece

Posted in NyheterComments (13)