Tag Archive | "FRP tabber"

Tags: , , , , ,

Mette Hanekamhaug – En av Norges dummeste politikere?


Politikeren Mette Hanekamhaug går sterkt ut mot Tshawes ordbruk etter at han, og hans medkamerat ble kalt «Mokkamenn» under gårsdagens Spellemannspris. Det er en kjent sak at Mette Hanekamhaug ikke er av den skarpeste kniven i Frp, men man kan vel heller ikke forvente annet fra dette partiet. Fremskrittspartiet er for tiden under 10 prosent, og man skal ikke se bort i fra at de kommer under sperregrensen i løpet av 2012. Mette Hanekamhaug burde snarest trekke seg tilbake fra politikken, så slipper hun å skjemme seg ut noe mer enn hva hun allerede har gjort.

Hvis ikke Mette Hanekamhaug har bedre ting å ta seg til enn en slik sak som helst burde gått i glemmeboksen, ser jeg ingen grunn til at hun skal sitte på Stortinget. Hanekamhaug ble innvalgt på Stortinget i 2009, og det sier nok i seg selv. Mange husker kanskje utspillet Hanekamhaug hadde om Lommemannen. Jeg synes det er skammelig at en politiker på Stortinget kommer med et slik utspill som hun har gjort. Frp-politikeren burde innse at det Plumbo sa, ikke henger på greip i det hele tatt!

Posted in NyheterComments (1)

Tags: , , , , , ,

Per Sandberg driter seg ut som vanlig!


Det kommer ikke som et sjokk at Fremmskrittspartiets Per Sandberg har bæsja på leggen, eller driti seg ut som de sier noen plasser. Per Sandberg er en viden kjent mann for å komme med idiotiske utspill i norske medier. Dette har nå blitt et varemerke for denne latterlige politikeren. Den dumme uttalelsen Per Sandberg nå kommer med er at Arbeiderpartiet har spilt offer etter 22. juli når Anders Behring Breivik utførte sine terroraksjoner. Idioten Per Sandberg legger seg nå langflat, ikke lenge etter at uttalelsene kom. Vi i Nyhetsbloggen vil anbefale Per Sandberg i å tenke litt lenger enn hva nesen rekker neste gang!

Per Sandberg sier at det han sa ikke var meningen. Hva var meningen i det hele tatt da? Når en politiker går ut å sier noe, må han klare å stå for meningene sine når han blir spurt om dem. Her er hva Per Sandberg uttalte: –

La meg først slå fast at det er ingen som prøver å spille noe offer her. Hvis det er noen som prøver å spille offer etter 22. juli, så er det til de grader Arbeiderpartiet. Og det bør de også gjøre, for de var et av de store ofrene. Det har tydeligvis Arbeiderpartiet lagt en strategi på, å videreføre denne debatten gjennom å angripe Fremskrittspartiet, sa Sandberg fra Stortingets talerstol.

Fremmskrittspartiets leder, Siv Jensen sier at hun er glad for at Per Sandberg beklager utspillet sitt. Det skulle bare mangle at han beklagde utspillet sitt, for dette utspillet føyer seg inn i rekken av idiotiske kommentarer av den største idioten av norske politikere. Flere stortingsrepresentanter skal ha forlatt Stortinget i gråt etter at Per Sandberg kom med det idiotiske innspillet. Arbeiderpartiets Helga Pedersen var en av de som begynte å gråte etter at Per Sandberg dummet seg ut. Hun sier at det føles ut som at noen vrir en kniv i et åpent sår. Denne uttalelsen av Per Sandberg kan få sorgreaksjonene til familie og venner etter Utøya og regjeringskvartalet til å få det enda verre. Per Sandberg bør snarest trekke seg, og komme seg ut av Stortinget. Han har ingenting å gjøre på et Storting!

Posted in NyheterComments (1)