Tag Archive | "French og Moland"

Tags: , , , , , , ,

Komedie i Kongo!


Lån raskt og enkelt via Monsar, klikk her!
Joshua French og Tjostolv Moland er for tredje gang dømt til døden i Kongo. Man kan ikke akkurat skryte over rettsvesenet i dette landet. En gang skulle Norge få flere milliarder i bot, og en annen gang var det kongen som deltok i dette. Denne komedien ser ikke ut til å ta slutt med det første. Den har jo pågått i nokså lang tid nå, og det tar på kreftene å sitte i de dårlige fengslene i Kongo.

Det må være forferdelig for familiene, og ikke vite hva framtiden bringer. Å tilbringe resten av sitt liv i et fengsel i Kongo er nok et stort mareritt for mange. Hadde Norge hatt den standarden på fengslene ville det nok skremt bort polakker og andre Øst-Europeere som kommer til Norge for å stjele.

Det er synd at Moland og French ikke skal få en rettferdig dom. Selv om de er skyldig, så vil de ikke få en rettferdig dom. Dessverre fungerer ikke rettssystemet godt nok i Kongo. For min del håper jeg at Utenriksdepartementet tar ansvar og får ryddet opp i dette. Jonas Gahr Støre bør engasjere seg mer i saken for å få litt fremgang.

Posted in NyheterComments (5)

Tags: , ,

Komedien fortsetter!


Komedien i Kongo fortsetter, og den ser ikke ut til å ta slutt. De to nordmennenes forsvarer ble tilbudt å kjøpe bort punkter i tiltalen mot våre landsmenn. Prisen skal ha vært 30 000 dollar for hvert punkt. Dette viser bare en latterlig del av denne saken. Dere husker sikkert godt det enorme kravet, som ble nedjustert etterhvert?

Read the full story

Posted in NyheterComments (2)