Tag Archive | "Fremskrittspartiet"

Tags: , , , , , ,

Siv Jensen vil stanse trygdelekkasjen til EU-borgere


Frp-leder Siv Jensen sier at hun vil stanse trygdelekkasjen til EU-borgere. Jensen uttaler at det er en fri vandring av trygdeflyktninger. Hva det er, må vi nesten spørre Siv Jensen om. Frp-lederen sier at hun er for arbeidsinnvandring, men i mot velferdsflyktninger. Om det blir et problem siden Norge er med i den såkalte EØS-avtalen, bryr ikke Jensen seg om. Hun mener at vi må stå opp mot EØS.

Siv Jensen slo tilbake mot de som mener at FRP legger opp til eksperimenter i dårlige tider. De eksperimentene som folk mener at Jensen legger opp til, er økonomiske eksperimenter. Det er viden kjent at Frp er et parti med mange ukloke hoder, og vi i Nyhetsbloggen skjønner godt at mange setter sin tvil mot Fremskrittspartiet. Det er heller ikke ofte vi i Nyhetsbloggen er enige med Arbeiderpartiet, men denne gangen må vi si oss enig at vi ikke ønsker Frp sine økonomiske eksperimenter.

Fremskrittspartiet har slitt på meningsmålingene i god tid, men er nå på vei opp igjen. Vi i Nyhetsbloggen tviler på at denne veksten kommer til å fortsette i lang tid framover. Hvis ikke Frp kommer med noen skikkelige saker snart, så vil nok meningsmålingene peke nedover for Fremskrittspartiet. Det har vært lite kampsaker som Frp står for i media, og da er det vel heller ingen som vil stemme på partiet?

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , ,

Frp med klimaultimatum til Høyre


Per Willy Amundsen fra Frp krever at Høyre endrer sin klimapolitikk for at det skal kunne bli et regjeringssamarbeid. Fremskrittspartiet krever at Høyre fraviker fra forslaget om klimaforlik. Her er hva Per Willy Amundsen uttaler om saken:

– Det er helt umulig for Frp å lage en regjeringsplattform med Høyre som innebærer at to tredeler av utslippsreduksjonene innen 2020 skal tas i Norge, sier den klimapolitiske talsmannen Per Willy Amundsen til Aftenposten.

Det er en kjent sak at Amundsen og hans kolleger i Frp er et klimafiendtlig parti. Fremskrittspartiet legger ikke skjul på at de er et klimafiendtlig parti i sine uttalelser. Erna Solberg har kommet med en latterlig uttalelse i saken; «Hvis Frp legger vekk deler av sin politikk kan Siv Jensen bli en god finansminister». At Siv Jensen kunne blitt en god finansminister må være det største tullet Erna Solberg har sagt på lang tid. Siv Jensen duger ikke til å være leder for Fremskrittspartiet, og heller ikke som finansminister. Siv Jensen er ikke akkurat den som har mest kontroll over tall.

 

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , ,

Per Sandberg driter seg ut som vanlig!


Det kommer ikke som et sjokk at Fremmskrittspartiets Per Sandberg har bæsja på leggen, eller driti seg ut som de sier noen plasser. Per Sandberg er en viden kjent mann for å komme med idiotiske utspill i norske medier. Dette har nå blitt et varemerke for denne latterlige politikeren. Den dumme uttalelsen Per Sandberg nå kommer med er at Arbeiderpartiet har spilt offer etter 22. juli når Anders Behring Breivik utførte sine terroraksjoner. Idioten Per Sandberg legger seg nå langflat, ikke lenge etter at uttalelsene kom. Vi i Nyhetsbloggen vil anbefale Per Sandberg i å tenke litt lenger enn hva nesen rekker neste gang!

Per Sandberg sier at det han sa ikke var meningen. Hva var meningen i det hele tatt da? Når en politiker går ut å sier noe, må han klare å stå for meningene sine når han blir spurt om dem. Her er hva Per Sandberg uttalte: –

La meg først slå fast at det er ingen som prøver å spille noe offer her. Hvis det er noen som prøver å spille offer etter 22. juli, så er det til de grader Arbeiderpartiet. Og det bør de også gjøre, for de var et av de store ofrene. Det har tydeligvis Arbeiderpartiet lagt en strategi på, å videreføre denne debatten gjennom å angripe Fremskrittspartiet, sa Sandberg fra Stortingets talerstol.

Fremmskrittspartiets leder, Siv Jensen sier at hun er glad for at Per Sandberg beklager utspillet sitt. Det skulle bare mangle at han beklagde utspillet sitt, for dette utspillet føyer seg inn i rekken av idiotiske kommentarer av den største idioten av norske politikere. Flere stortingsrepresentanter skal ha forlatt Stortinget i gråt etter at Per Sandberg kom med det idiotiske innspillet. Arbeiderpartiets Helga Pedersen var en av de som begynte å gråte etter at Per Sandberg dummet seg ut. Hun sier at det føles ut som at noen vrir en kniv i et åpent sår. Denne uttalelsen av Per Sandberg kan få sorgreaksjonene til familie og venner etter Utøya og regjeringskvartalet til å få det enda verre. Per Sandberg bør snarest trekke seg, og komme seg ut av Stortinget. Han har ingenting å gjøre på et Storting!

Posted in NyheterComments (1)

Tags: , , , , ,

Per Sandberg mener at politiet får for mye penger


Det er en merkelig kritikk Frps nestleder Per Sandberg kommer med. Han mener at politiet får for mye penger. Jeg kan skjønne at kritikken kommer fra Per Sandberg, for det er ikke en mann med mye vett i skallen. Nestlederen sier at han vil ha en radikal omlegging av politiet. Han mener at politiet får alt for mye midler sammenlignet hva det norske folk får tilbake. Jeg legger merke til at Per Sandberg ikke tenker over at det er en stor forskjell å ha politifolk i drift i et land som Norge, enn for eksempel i Pakistan. Dette er nok noe denne merkelige politikeren Per Sandberg burde tenke over! En annen ting er at Fremskrittspartiet alltid har snakket om at politiet bør få mer ressurser, men nå mener de det motsatte. Hvor er logikken, Per Sandberg?

Det at Per Sandberg vil redusere antall politidistrikt fra 27 til 6 viser jo hvor lite innsikt denne mannen har. Jeg ser ikke noe poeng i å redusere antall politidistrikt i Norge, ettersom vi er et ganske stort land målt i areal. Hvis Per Sandberg kunne kommet med noen gode argumenter for å redusere antall politidistrikt, så kunne jeg nok sett på saken. Han gir ingen gode argumenter for at vi i Norge skal ha færre politidistrikt. Per Sanberg uttaler også at han vil at politifolk skal stå lengre i arbeid. Nå er pensjonsalderen 57 år for politifolk.

Posted in NyheterComments (0)

Tags: , , , , , ,

Møkkapartiet Frp


UNIK: TRYG reiseforsikring - uforpliktende sjekk
Per Arne Olsen som representerer møkkapartiet Frp har kjøpt en leilighet som egentlig skulle gå til unge førstegangskjøpere. Det kommer ikke som noen bombe at dette er en som er medlem i Fremskrittspartiet. Det eksisterer mange grådige gubber i dette partiet, og det er vel en av grunnene til at de ønsker et lavere skattenivå. Olsen har ikke en gang bodd i leiligheten selv, og solgte den med fortjeneste. Dette er rett og slett skammelig av en politiker. Vi kan ikke ha politikere som utnytter slike goder som skal være for unge i etableringsfasen.

Denne Per Arne Olsen er også ordfører, glad han ikke er det i min kommune! I kommunen jeg bor har jeg Høyre, noe som er mye bedre enn Frp! Her har Olsen dreti på draget, og bør ta konsekvensene for det. Jeg mener at slike folk som Olsen ikke hører hjemme i politikken. Han passer egentlig perfekt inn i møkkapartiet Frp. Det gleder meg når skandaler skjer i dette partiet. Partiet som lover billigere snus, røyk, alkohol og sprit er nok det partiet jeg hater mest innenfor norsk politikk, og det er jeg ikke alene om.

Jeg er forundret over at en politiker ikke klarer å se hva som er etisk riktig eller ikke. Det er lite troverdig at han kjøpte leiligheten til datteren sin. Den ble nok kjøpt av en grunn; penger! Tenk at denne mannen er nestleder i Fremskrittspartiet. Det sier vel litt om dette partiet. Jeg ser frem til å få mange «koslige» kommentarer i kommentarfeltet under.

Lån penger raskt og enkelt via Monsar, klikk her!

Posted in NyheterComments (30)

Tags: , , , ,

Frps løgner?


Frp presentere i dag 100 dagersplanen, som de skal sette i verk om de kommer til makten. Mange av disse punktene kommer Frp ganske så sikkert til å innføre, men noen av punktene er jeg mer usikker på. Noen av punktene mener jeg er urealistiske, mens andre er helt greie. Denne gangen er det Frp sin tur til å komme med løgner, forrige gang var det Arbeiderpartiet.

Read the full story

Posted in NyheterComments (10)