Tag Archive | "Flexi Visa"

Tags: , , , ,

Handle på avbetaling


Det er i dag veldig mange som kjøper varer på avbetaling, men har dette egentlig noe for seg? Hvis butikken tilbyr å kjøpe varen i dag, men å utsette betalingen rentefritt i 6 måneder, kan man jo heller ha pengene på en sparekonto i mellomtiden, å på den måten heller få litt renter for pengene. Men hvis avbetaling betyr at man ikke har pengene tilgjengelig, og heller betaler en litt større del hver måned i for eksempel 6 måneder, blir dette en veldig uøkonomisk måte å handle på.

Selskapet Thorn gjorde dette til en forretningside for mange år tilbake i Norge, hvor man i prinsippet nesten leide blant annet tv-apparater og videospillere, i stedet for å kjøpe de. Da kan man virkelig snakke om avbetaling, man hadde da muligheten til å kjøpe produktene til odel og eie etter en lang periode, hvor totalprisen ble langt langt over hva den opprinnelige prisen var.

Selskapet lever i dag i beste velgående, og for eksempel en 51 tommers plasma TV koster 7.999 kroner hvis du kjøper den kontant. Ønsker du heller en avbetalingsordning betaler du bare 269 kroner hver måned + et termingebyr på 45 kroner, men den totale prisen blir på hele 17.581 inkludert alle gebyrer og renter.

I noen tilfeller kan det lønne seg å leie fremfor å eie, men det er i ytterst få tilfeller. Å leie en film blir mye billigere om man sammenligner med å kjøpe den samme filmen, og ettersom man kanskje bare ser på den en gang er det ikke så dumt økonomisk med å leie. Men en TV som man ser på i dag etter dag, blir fort en veldig dyr affære om man skal leie den, eller altså kjøpe den med en meget dyr avbetalingsordning.

Men hvis du har planer om å kjøpe en ny TV eller noen andre elektronikkvarer, så benytt heller et kredittkort som gir rabatt ved hjelp av cashbacksystemet. To slike eksempler er Flexi Visa som gir 4 % cashback på elektronikk eller Ikano Visa som gir 5 % på elektronikk i november. Sistnevnte lar deg også opprette egne avbetalingsordninger som du kan lese om her, hvis du uansett vil dele opp betalingen.

Men de fleste butikker i Norge som tilbyr rentefri avbetaling i dag, legger på et etableringsgebyr slik at det ikke blir uten kostnader selv om det kanskje er uten renter. Så har du muligheten til å betale kontant, kan du like gjerne bare gjøre det.

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , , , , ,

Flexi Visa kredittkort for rabatter og bonuser


Det florerer med reklame for kredittkort på TV-skjermer, nettaviser, aviser og overalt hvor du finner reklame. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i løpet av 2012 kan vi i Nyhetsbloggen anbefale kredittkortet Flexi Visa. Dette er et kredittkort for deg som ønsker billigere bensin, billigere elektronikk eller billigere klær. Flexi Visa har en rekke bonuskategorier, som du kan velge i mellom. Dette er med på å gi deg en rekke valg å velge mellom

Hva er fordelene med Flexi Visa Kredittkort

For å finne ut litt mer om Flexi Visa Kredittkort tok vi en tur innom denne lenken: http://www.tipstilkredittkort.com/flexi-visa-kredittkort hvor vi fant en god del informasjon om dette kredittkortet. Man kan for eksempel få en kredittgrense på opptil 100. 000 kroner i følge nettsiden Tipstilkredittkort.com. I følge nettsiden kan man også få inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette vil si at du slipper å måtte betale renter på de første 50 dagene. Da kan du vente med å betale regningen i 50 dager, før det påløper rente på beløpet du skylder den som har sendt ut kredittkortet.

Med Flexi Visa sitt kredittkort får man 4 % bonus når man skal ut å fly. Dette er et kredittkort for alle, fordi man får bonus eller rabatt på nesten hva som helst.

Du bør ha flere enn ett kredittkort


Noe annet som kan være verdt å tenke på er at du bør ha flere kredittkort. I følge denne artikkelen: www.tipstilkredittkort.com/du-bor-ha-flere-kredittkort/ så bør du ha flere kredittkort. Grunnen til at man bør ha flere kredittkort er at det gjør faren mindre om du skulle miste det ene kredittkortet. En annen fordel med å ha flere kredittkort er at de ulike kredittkortene har ulike fordeler.

 

Posted in Alt muligComments (1)