Tag Archive | "Finndittkredittkort"

Tags: , , , , , , ,

Sikkerhetstips ved bruk av kredittkort


Når du har skaffet deg et kredittkort, er det ditt ansvar å ta vare på det. Faktisk, i verste fall, dersom det kan bevises at du kan ha vært uaktsom i å holde kredittkortet ditt trygt, kan du bli stilt ansvarlig for kostnadene for alle transaksjoner foretatt på kontoen din dersom du skulle miste kortet. For å hjelpe deg å unngå dette, gir vi deg her er tre grunnleggende kredittkort sikkerhetstips:

Aldri ha flere kredittkort enn du trenger

Selv om det kan være en fordel å ha to kort i tilfelle du glemmer/mister det ene, bør du aldri ha flere kredittkort enn du faktisk trenger å bruke. Den viktigste grunnen til dette er at det blir vanskeligere å holde rede på hvilke kort du har og hvor du har lagt dem jo  flere kort du har. 

Alltid hold kvitteringer separate

Blant de viktigste av de grunnleggende kredittkort-sikkerhetstipsene du får, er å aldri oppbevare kredittkort og kvitteringer på samme sted. Hvis du mister kortet, eller hvis det blir stjålet, så du har mistet kvitteringene også. Da kan det bli vanskelig å finne ut hvilke transaksjoner du har gjennomført før du mistet kortet og/eller hva som var den siste ekte transaksjonen du har gjort.

Aldri gi dine kortopplysninger til noen du ikke kjenner

Hvis du noen gang blir bedt om å gi dine kredittkortopplysninger til noen du ikke kjenner, bør du alltid avvise dette. Hverken banken, kredittkortselskapet eller politiet vil noen gang spørre om disse opplysningene.

Selv om overnevnte tips kan høres ut som tre grunnleggende kredittkort-sikkerhet tips du allerede vet, vil du bli overrasket over å se hvor mange som unnlater å følge ett eller alle av dem!

Posted in Alt muligComments (0)