Tag Archive | "Finndittkredittkort.com"

Tags: , , , , , , ,

Sikkerhetstips ved bruk av kredittkort


Når du har skaffet deg et kredittkort, er det ditt ansvar å ta vare på det. Faktisk, i verste fall, dersom det kan bevises at du kan ha vært uaktsom i å holde kredittkortet ditt trygt, kan du bli stilt ansvarlig for kostnadene for alle transaksjoner foretatt på kontoen din dersom du skulle miste kortet. For å hjelpe deg å unngå dette, gir vi deg her er tre grunnleggende kredittkort sikkerhetstips:

Aldri ha flere kredittkort enn du trenger

Selv om det kan være en fordel å ha to kort i tilfelle du glemmer/mister det ene, bør du aldri ha flere kredittkort enn du faktisk trenger å bruke. Den viktigste grunnen til dette er at det blir vanskeligere å holde rede på hvilke kort du har og hvor du har lagt dem jo  flere kort du har. 

Alltid hold kvitteringer separate

Blant de viktigste av de grunnleggende kredittkort-sikkerhetstipsene du får, er å aldri oppbevare kredittkort og kvitteringer på samme sted. Hvis du mister kortet, eller hvis det blir stjålet, så du har mistet kvitteringene også. Da kan det bli vanskelig å finne ut hvilke transaksjoner du har gjennomført før du mistet kortet og/eller hva som var den siste ekte transaksjonen du har gjort.

Aldri gi dine kortopplysninger til noen du ikke kjenner

Hvis du noen gang blir bedt om å gi dine kredittkortopplysninger til noen du ikke kjenner, bør du alltid avvise dette. Hverken banken, kredittkortselskapet eller politiet vil noen gang spørre om disse opplysningene.

Selv om overnevnte tips kan høres ut som tre grunnleggende kredittkort-sikkerhet tips du allerede vet, vil du bli overrasket over å se hvor mange som unnlater å følge ett eller alle av dem!

Posted in Alt muligComments (0)

Tags: , , , , , ,

Hvilket kredittkort passer for deg?


Det er viktig å tenke over hva man skal bruke kredittkortet til når man skal gå til anskaffelse av et slikt betalingskort. Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor kortutstederen låner ut penger til kortbrukeren. Det er mange fordeler med kredittkort. Noen kredittkort har reiseforsikring inkludert, mens andre kredittkort gir rabatter i utvalgte butikker. Hvis du bruker bilen mye, kan Esso Mastercard være noe for deg. Dette kredittkortet gir deg rabatt per liter drivstoff.

Et kredittkort vi kan anbefale, er Cresco Unique. Dette kredittkortet tilbyr den laveste effektive renten på markedet med 12, 29 %. Cresco Unique er et spesielt kort kun for medlemmer i utvalgte yrkesorganisasjoner. Med Cresco Unique kan du ta ut inntil 1000 kroner i kontanter om du foretar et varekjøp. Dette er ikke tilgjengelig på alle butikker, men flere og flere tilbyr dette nå i dag. Med Cresco Unique kredittkortet kan du overføre penger til kredittkortet, og samtidig få rente på pengene. Du mottar 1,75 % sparerente på de pengene du setter inn på kredittkortet. Verdt å merke seg er at dette gjelder innskudd opp til 100 000 kroner.

Hvis du er kunde i Skandiabanken kan du søke om Skandiabanken kredittkort. Skandiabanken sitt kredittkort ble i 2010 kåret til det beste kredittkortet av Dinside.no. Den gang skrev Dinside at kredittkortet ”er best på renter og kredittkjøp”. Selv om kredittkortet har en årsavgift på 50 kroner, så er dette uansett et gunstig kredittkort å bruke. Med Skandiabanken sitt kredittkort, nyter du godt av fordeler som billigere hotell og leiebil. Kredittkortet har en effektiv rente på 16,6 %, noe som er langt under mange av konkurrentene.

Posted in Alt muligComments (0)